PSC Croatia

Besplatne testne vožne u trajanju do dva dana

P. N.

Isprobaj i odvezisvoj OPEL model uz sedam godina garancije i tri servisa gratisPovodom 120 godina Opel modela u PSC Primorjeaktualne su posebne ponude za kupnju novih automobila. Uz atraktivne cijene i posebne pakete dodatne opreme kupci imaju pravo i na brojne druge pogodnosti. Besplatne testne vožnje, sedam godina garancije, tri gratis servisa i povoljni uvjeti financiranjasamo su dio paketa pri kupnji ovih dokazano kvalitetnih njemačkih vozila.U gradskoj ili terenskoj vožnji, za posao ili obitelj, u ponudi PSC Primorje nalazi se mnoštvo Opel modela na odabir. Kako bi zainteresiranima olakšali odluku o kupnji,omogućene su besplatne testne vožnje u trajanju do dva dana. ‘Isprobaj i odvezi svoj omiljeni Opel model’, poručuju iz PSC-a te dodaju: ‘Kod nas ćete sigurno pronaći idealno vozilo – novog suputnika koji će Vas od sada vjerno pratiti na svim putovanjima’.
Jedan od najpopularnijihmodela, Opel Corsa s tri vrata, dostupna je uz mjesečnu ratu od 971 kuna. Za sve one koji žele isprobati njemačko SUV iskustvo, u ponudi je i Grandland X za 179.900 kuna -predstavnik najboljeg omjera cijene i kvalitete. Također, nudi se i Crossland X – mlađi brat ovog modela, vodeći u dizajnu i inovacijama unutar svoje klase, a po cijeni od129.900 kuna.


Velikeuštedeu rasponu od 18.000 pa sve do 47.000 kuna kreirane su i za kupnju rabljenih automobila. Među njima senalaze i najprodavanije OPELlimuzine, Astras 5 vrata i Astra Sedan, luksuzna sportsko – poslovna Insignia i dimenzijama manji SUV model – Mokka X.


Za vlasnike bilo koje marke vozilakreiranesu akcije‘Staro za novo’i ‘Rabljeno za manje rabljeno’koje uključuju neobaveznu besplatnu procjenu stanja korištenog vozila. Vrijednost automobilamože se koristiti kao učešće pri kupnji novog modela ili isplatiti u gotovini. Ostatak vrijednosti novog automobila rješava se putem atraktivnih modela financiranja dostupnih u PSC Primorje.


Više informacija potražite u PSC Primorje na adresi Rijeka, Martinkovac 143 (051 624 530) ili na web straniciwww.psc-primorje.hr