[50% popusta] Čak i za vaš jadan Wi-Fi signal postoji Black Friday ponuda!

P. N.

Uz čak 50% popusta u sklopu posebne Black Friday ponude, sad je pravo vrijeme da jednom zauvijek riješite problem Wi-Fi-ja u svojem domu! Do 1.12. prepolovljena je cijena MESHtra, cjelovitog rješenja koji u potpunosti rješava probleme s kućnom Wi-Fi mrežom, najčešće uzrokovane debelim zidovima, etažama, udaljenim kutovima, nezahvalnim tlocrtima ili smetnjama susjeda.


MESHtar radi na mrežama svih operatora i nema ugovornu obvezu, omogućuje 100% signala i najstabilniju mrežu u baš svakom prostoru. Osim za kuće ili stanove, odličan je i za poslovne prostore.


Ako imate problema s Wi-Fi signalom koji iz nekog razloga ne dolazi do spavaonice, kuhinje ili dječje sobe na katu, iskoristite Black Friday ponudu i naručite svojeg MESHtra na webu najkasnije do 1. prosinca. Ovisno o veličini prostora, odaberite S, M ili L paket. Osim što će zauvijek prekrižiti Wi-Fi s popisa stvari koje treba popraviti u vašem domu, za svaki slučaj će vam uvijek ostati dostupna korisnička podrška Iskona, koji prodaje ovo rješenje inače namijenjeno korisnicima svih operatora (radi uz bilo koji modem).


MEShtar paket čine mali bijeli uređaji koji se jednostavno rasporede po prostoru, uz modem i na mjesta bez signala, a potom se sami međusobno povežu i brinu za 100%-tni Wi-Fi signal svugdje gdje ga dotad nije bilo. Od predstavljanja ovog ljeta, MESHtar je zbog toga što kreira jednu najstabilniju mrežu brzo skinuo razne Wi-Fi pojačivače s trona.


Dolazi uz mobilnu aplikaciju, koja pomaže u jednostavnoj 10-minutnoj instalaciji, a kasnije omogućuje upravljanje svim spojenim uređajima te kreiranje zasebne mreže (za djecu, kućne goste, posjetitelje lokala ili klijente ureda – što bilo je vama potrebno).
Uostalom, možda se i sjećate, MESHtar je ono sjajno rješenje o kojem je ljetos, kada je stiglo u ponudu, pjevala Viktorija Rađa u zaraznoj obradi hita „Ima veze“. I sama je sve lijepo objasnila: Black Friday ponuda za MESHtra traje do 1. prosinca ili do isteka zaliha, a naručeni uređaji stižu vam u roku nekoliko radnih dana: https://www.iskon.hr/Iskonski-Black-Friday