Nova manifestacija

Atraktivan glazbeni program: Matija Dedić u subotu otvara prvo “Ljeto u dvorištu”

Hina

Foto Darko Jelinek

Foto Darko Jelinek

Program u subotu otvara Matija Dedić koji će, između ostaloga, na klaviru izvoditi djela Zlatana Stipišića Gibonnija i Arsena Dedića, te obrade svjetskih hitova Stinga, Nore Jones i Beatlesa



Zagrebačka ljetna kulturna ponuda od sljedećeg će vikenda biti obogaćena novom glazbeno-gastronomskom manifestacijom “Ljeto u dvorištu”, koju u subotu 1. kolovoza u vrtu hotela Sundial otvara jazz glazbenik Matija Dedić.


Kako se ističe u najavi, od 1. kolovoza do 31. listopada svakog petka i subote od 20 do 23 sata ″Ljeto u dvorištu″ priprema atraktivan ambijentalni glazbeni program u romantičnoj atmosferi ″tajnog vrta” boutique hotela koji se nalazi nedaleko od zagrebačke Arene.


″Tijekom naših ljetnih događanja, moći ćete se opustiti u akustičnim notama naših glazbenih umjetnika koji će svojom kvalitetom obogatiti naš romantični prostor, kušati domaća hrvatska vina i džin, a usput uživati te se zabavljati u posebnoj dvorišnoj atmosferi″, stoji u najavi.




Program u subotu otvara Matija Dedić koji će, između ostaloga, na klaviru izvoditi djela Zlatana Stipišića Gibonnija i Arsena Dedića, te obrade svjetskih hitova Stinga, Nore Jones i Beatlesa. Ulaz je besplatan, a osim u glazbi, posjetitelji će moći uživati u vinima i ukusnim zalogajima koje će za njih pripremiti domaćica večeri, Josipa Pavičić Berardini.


Atraktivan glazbeni program ″Ljeta u dvorištu″ Sundial Secret Gardena ugostit će ovoga ljeta brojna poznata glazbena imena, među kojima su Marko Škugor i Matija Cvek.