Atraktivan postav

Krenuo redovan rad Muzeja grada u Palači šećera

Kim Cuculić

Foto: M. GRACIN

Foto: M. GRACIN

Palača će za posjete biti otvorena od utorka do nedjelje od 11 do 19 sati. Ponedjeljkom i blagdanom Muzej je zatvorenRIJEKA – Nakon tjedna otvorenja Palače šećera, tijekom kojeg je atraktivan stalni postav Muzeja grada Rijeke u Krešimirovoj 28 obišlo 2.350 posjetitelja, od danas Palača će za posjete biti otvorena u redovnom radnom vremenu Muzeja na toj lokaciji – od utorka do nedjelje od 11 do 19 sati. Ponedjeljkom i blagdanom Muzej je zatvoren.


Pojedinačne ulaznice za posjet Palači šećera mogu se kupiti po cijeni od 40 kuna na ulazu u Palaču. Za grupne posjete (10 osoba i više) pojedinačna cijena je 30 kuna. Cijena za učenike, studente i umirovljenike je 20 kuna. Djeca do sedam godina i članovi strukovnih organizacija ICOM i HMD u Palaču mogu ući besplatno, uz predočenje članske iskaznice. Stručna vodstva postavom organiziraju se uz prethodnu najavu.


Zbog poštovanja epidemioloških mjera, broj osoba koje mogu istovremeno boraviti u prostoru Palače je ograničen. Stoga će posjetitelji na ulazu dobiti informaciju je li kapacitet prostora u trenutku njihova dolaska popunjen. Ako jest, na ulazak u Palaču čeka se do izlaska potrebnog broja posjetitelja kako bi novi mogli ući.
Muzej grada Rijeke zahvaljuje svim posjetiteljima unaprijed na razumijevanju i poštovanju epidemioloških mjera tijekom boravka u Palači – piše u priopćenju