'Promatrači u zrcalu'

Josipa Pavičić Berardini predstavila svoju novu knjigu na Trsatu

Sandy Uran

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

U "Promatračima u zrcalu" autorica govori o tome što nam je potrebno da u sebi prepoznamo iskonsku snagu  te navodi potragu za uzrocima nevolja kao i vješto osmišljene tehnike disanja, promišljanja i vizualiziranja koje će obogatiti naš unutarnji svijetRIJEKA Nekadašnja televizijska voditeljica Josipa Pavičić Berardini, koja je među prvima u Hrvata progovorila o svojoj bolesti u  djelu “Šest milimetara”, u kojem je otvoreno progovorila o osobnoj borbi s teškom bolešću, u Ogranku Trsat Gradske knjižnice Rijeka predstavila je svoju najnoviju knjigu naslovljenu “Promatrači u zrcalu”.


Josipa Pavičić Berardini:


Josipa Pavičić Berardini: ‘Promatrači u zrcalu’ / Snimio Damir ŠKOMRLJU “Promatračima u zrcalu” autorica govori o tome što nam je potrebno da u sebi prepoznamo iskonsku snagu  te navodi potragu za uzrocima nevolja kao i vješto osmišljene tehnike disanja, promišljanja i vizualiziranja koje će obogatiti naš unutarnji svijet.
Promociji knjige nazočio je velik broj žena ali i muškaraca. Večer je završila u znaku potpisivanja knjige koja će mnogima zasigurno promijeniti pogled na život.


Josipa Pavičić Berardini:


Josipa Pavičić Berardini: ‘Promatrači u zrcalu’ / Snimio Damir ŠKOMRLJJosipa Pavičić Berardini:


Josipa Pavičić Berardini: ‘Promatrači u zrcalu’ / Snimio Damir ŠKOMRLJ