Poziv za izložbene programe

Galerija O.K. poziva umjetnike, kolektive i kulturne djelatnike

Davor Mandić

Riječka Galerija O.K. / Foto ANA KRIŽANEC

Riječka Galerija O.K. / Foto ANA KRIŽANEC

Poziv je otvoren od 1. srpnja do 31. kolovoza ove godine. Za predlaganje programa potrebno je ispuniti prijavnicu i dostaviti traženu dokumentaciju



 


RIJEKA  Galerija O.K. poziva umjetnice i umjetnike, kolektive i kulturne djelatnice i djelatnike na predlaganje izložbenih programa u Galeriji u 2024. godini. Kako javljaju iz Galerije, poziv je otvoren od 1. srpnja do 31. kolovoza ove godine. Za predlaganje programa potrebno je ispuniti prijavnicu i dostaviti traženu dokumentaciju. Prijavnica mora biti vlastoručno potpisana, a moguće ju je potpisati i digitalno. Vizualni materijal dostavlja se unutar prijavnice. Ispunjenu i potpisanu prijavnicu, zajedno s prilozima, potrebno je poslati na e-mail adresu: [email protected] s naznakom »PRIJEDLOG ZA O.K. 2024.« Pristigle prijedloge programa evaluirat će i selektirati Programsko vijeće Galerije O.K., a ovisno o kvaliteti zaprimljenih programa, kažu, za izlaganje u 2024. godini biti će selektirano između osam i deset prijedloga.


Rezultati poziva bit će objavljeni na portalu Artkvart.hr te na Facebook stranici Galerije O.K.




– Galerija O.K. će za selektirane prijedloge osigurati troškove tiska kataloga, promotivnog videomaterijala, najave u medijima, čuvanje izložbe te stručna vodstva, a prema mogućnostima i honorar izlagačima/kustosima – kažu u Galeriji.


S otvorenja izložbe Slavena Tolja / Foto ANA KRIŽANEC