Popusti na vrhunska Class Plus goriva i iznenađujuće ukusna kava uz INA Loyalty

Preuzmite INA Loyalty aplikaciju, ostvarite popuste na vrhunska Class Plus goriva, popijte najbolju kavu i otkrijte sva iznenađenja koja vas čekaju, kao što to već čini Zlatko Horvat!

Preuzmite INA Loyalty aplikaciju, ostvarite popuste na vrhunska Class Plus goriva, popijte najbolju kavu i otkrijte sva iznenađenja koja vas čekaju, kao što to već čini Zlatko Horvat!Svi volimo dobru kavu, zar ne? Zato je INA opskrbila svoja maloprodajna mjesta te Fresh Cornere bogatim asortimanom najfinije kave. Izabrana zrna blenda i ekstra svježina čine našu kavu baš onakvom kakvu voliš – mirisnom, iznenađujuće ukusnom i punom arome! Na Ininim lokacijama prevladava neodoljiva čokoladna nota u kombinaciji s aromom prženih badema, karakterističnog retro okusa svježe pečenog kruha koji se pamti. A što je još bolje od savršene kave? Mi znamo – savršena kava na dar! Kako? Kroz INA Loyalty program možete sakupljati bodove prilikom gotovo svake kupnje na maloprodajnim mjestima. Jednostavno preuzmite aplikaciju INA Loyalty, a već nakon registracije u program čeka vas dar dobrodošlice – kava po izboru i 50 bodova na vašem INA Loyalty računu. Bodovi se mogu prikupiti kupnjom goriva, gastro asortimana, robe široke potrošnje i ostalih usluga na Ininim maloprodajnim mjestima.* Sakupljanjem bodova putem INA Loyalty programa, iznenađenja postaju sve veća! Ovisno o broju sakupljenih bodova, mijenjate statuse, a sa svakim statusom dobivate pristup različitim brojnim nagradama, pogodnostima i popustima na Inino vrhunsko gorivo ili ostali asortiman na maloprodajnim mjestima. U program se možete uključiti preuzimanjem INA Loyalty aplikacije, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnim mjestima. Program je zaista jednostavan za korištenje – dovoljno je prilikom svake kupnje pokazati barkod na aplikaciji ili prodavaču dati svoju INA Loyalty karticu i INA na vaš račun šalje bodove. INA nudi i personalizirane nagrade prema vašim stvarnim potrebama ako dozvolite da vas se kontaktira takvim ponudama i na taj način postajete sukreator svog INA Loyalty iskustva. Kroz aplikaciju možete upravljati profilom, iskoristiti svoje nagrade za hranu i piće u Fresh Cornerima, pratiti napredak u statusima te brže pronaći najbliža Inina maloprodajna mjesta. INA Loyalty Kontakt centar na raspolaganju vam je na 0 – 24 na 0800 1112 ili na [email protected].


Nakon učlanjenja u INA Loyalty program i prve kupnje goriva dobivate i 15 lipa popusta po litri Class Plus goriva koji možete iskoristiti pri sljedećoj kupnji. Zato ususret hladnijem periodu, opremite svoje limene ljubimce vrhunskim gorivima! U bogatoj ponudi na maloprodajnim mjestima INA ima goriva Class Plus koje imaju dokazano povoljan učinak na motore s unutarnjim izgaranjem. Zahvaljujući poboljšanoj formuli aditiva, Class Plus goriva uklanjaju naslage i dijelove vašeg motora štite od korozije. Na taj način je osiguran optimalan rad te povećana snaga i vijek trajanja motora što znači da sigurno i bez poteškoća putujete na vašu željenu lokaciju. Više o karakteristikama Ininih Class Plus goriva pročitajte na ina.hr/classplus.


Putujte sigurno i bezbrižno s Inom, preuzmite INA Loyalty aplikaciju, ostvarite popuste na vrhunska Class Plus goriva, popijte najbolju kavu i otkrijte sva iznenađenja koja vas čekaju, kao što to već čini Zlatko Horvat!
*Iz bodovanja su isključene cigarete, vinjete, novine i časopisi, bonovi za mobilne telefone, poklon kartice, srećke te usluge poput aplikacija Aircash, DPD paketa, plaćanja računa i servisa Paysafecard.


 Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Ina, d.d.