Stunt Freaks Team

Adrenalinsko cross ludilo: Koliko zabave možete dobiti za manje od 3.000 eura?

P. N.

Screenshot YouTube

Screenshot YouTubeGenijalci iz Stunt Freaks Teama su odlučili staviti motor Suzukija GSX-R-a Soma iz 2003. (K4) u cross / enduro Kawu (koja je nekada imala 450 ccm) iz 2014. Rezultat je čisto adrenalinsko ludilo.


Transplatacija motora iz RG 500 Gamme u RGV 250, piše portal vozim.hr, već je dovoljno ambiciozna operacija, ali staviti 162 KS u nešto što bi trebalo skakutati po šumi poput razigranog zečića…hmm. Ovaj je mentalno poremećeni cross Gixer odnedavno u prodaji. Koliko zabave možete dobiti za manje od tri soma Eura?


Ovo je vjerojatno maksimum, ali i povod za svakodnevne svađe sa ženom/curom/užom obitelji/frendovima oko pitanja života i smrti pri 10.800 o/min. No, jednom se živi a od straha se umire svaki put kad se sjedne za volan ovog monstruma. OK, možda ga i ne kupite,no sigurno vam daje nekoliko ideja za zabavnije vikende u ponešto zabačenijim krajevima Lijepe naše gdje policija baš i ne nailazi svako malo.
Da, vjerojatno će na Vama prvi susjed vježbati gađanje iz novog karabina a uz kruh i mlijeko ćete svako jutro kupovati novu stražnju gumu, ali neki gušti jednostavno imaju očekivano visoku cijenu, neovisno o činjenici da ih možete nabaviti za manje od tri soma Eura…razmislite malo o tome, piše vozim.hr!