Istraga se nastavlja

KOBNA EROTSKA IGRA Kako je slavni ragbijaš Ricky Bibey izgubio život u Firenci

P. N.

Reuters

Reuters

Bibeyeva partnerica je odvezena u bolnicu gdje je podvrgnuta kirurškom zahvatu i sada je na intenzivnoj njezi 


Muškarac koji je u subotu pronađen mrtav u hotelu Continentale u Firenci je Ricky Bibey, bivši igrač britanske lige Rugby League koji je iza sebe imao  uspješnu sportsku karijeru u klubu Wigan Warriors, piše Il Messaggero.


Kako pišu talijanski lokalni mediji, uzrok smrti 40-godišnjeg Britanca je erotska igra koja je krenula po zlu. Njegova četiri godine starija partnerica je u teškom stanju: pružena joj je medicinska pomoć zbog krvarenja te je smještena u bolnicu Careggi u Firenci.
Prema riječima nekoliko svjedoka, Bibeyeva partnerica je izašla polugola iz hotelske sobe, u koju su stigli iz Manchestera samo dan ranije. Žena je bila umrljana krvlju te je vičući zatražila pomoć ljudi smještenih u susjednoj sobi i sobarice, piše Il Messaggero.


Klubovi Wigan Warriors i St Helens odali počast preminulom sportašu


Klubovi Wigan Warriors i St Helens u kojima je igrao Ricky Bibey odali su mu počast nakon njegove tragične smrti u Italiji, javlja BBC.


Britansko ministarstvo vanjskih poslova  je priopćilo da je u kontaktu s talijanskom policijom u svezi slučaja Rickyja Bibeya.


Osim za Wigan Warriors, St Helens i Leigh Centurions, Bibey je igrao i za Wakefield Trinity i  Oldham tijekom svoje ragbijaške karijere.


“Ovo je tragična vijest i u mislima i molitvama smo s Rickyjevom obitelji”, rekao je Derek Beaumont, vlasnik kluba Leigh Centurions.


 

  


Krimić


Policijski dužnosnici su pronašli tijelo Britanca te pozvali hitnu službu kako bi pomogla ozlijeđenoj ženi. Bibeyeva partnerica je odvezena u bolnicu gdje je podvrgnuta kirurškom zahvatu. Bolni jecaji i tragovi krvi su se su isprva policiji činili kao znaci svađe i nasilja. Ali s vremenom je policija počela slijediti hipotezu o erotskoj igri koja je pošla po zlu. Liječničke pretrage pokazale su naime da žena nema na tijelu znakova udaraca, stoga nije pretučena kako se činilo na početku. Naime, kako se pokazalo teške ozljede koje ima zadobivene su tijekom seksualnog odnosa. S druge strane, uzrok smrti 40-godišnjeg sportaša je čini se srčani udar tijekom  erotske igre u kojoj je žena teško ozlijeđena.


Hotel Continentale

Hotel Continentale u Firenci


Istraga


Žena je na intenzivnoj njezi. Iako je pri svijesti, još uvijek nije u stanju razgovarati te je policija još nije uspjela ispitati. Osim toga, na tijelu preminulog sportaša nema znakova ozljeda ni udaraca, ali bit će podvrgnut obdukciji. Napravit će se i toksikološki nalazi, piše Il Messaggero. Naime, osoblje hotela je obavijestilo policiju da su Bibey i njegova partnerica, koji su  stigli u hotel 15. srpnja, iste večeri izašli te se vratili u vidljivo promijenjenom i egzaltiranom raspoloženju. Talijanska policija je kontaktirala britanske vlasti kako bi obavijestile obitelji britanskog para o tragediji te dobili dodatne informacije o njima radi daljnje istrage.