Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti

Prihvatila kandidaturu: Bandićevu zastavu na zagrebačkim izborima nosit će Jelena Pavičić Vukičević

Hina

foto: Josip Regovic/PIXSELL

foto: Josip Regovic/PIXSELL

Član Predsjedništva Ivica Lovrić objavio je da je Predsjedništvo jednoglasno prihvatilo prijedlog da Jelena Pavičić Vukičević bude kandidatkinja njihove stranke za gradonačelnicu Zagreba.ZAGREB – Jelena Pavičić Vukičević prihvatila je danas kandidaturu stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Zagreba na predstojećim lokalnim izborima.


Nakon sjednice Predsjedništva, poručila je da će stranku povesti u izbornu pobjedu.


Član Predsjedništva Ivica Lovrić objavio je da je Predsjedništvo jednoglasno prihvatilo prijedlog da Jelena Pavičić Vukičević bude kandidatkinja njihove stranke za gradonačelnicu Zagreba.
Nakon smrti dugogodišnjeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, njegova zamjenica i dugogodišnja suradnica Pavičić Vukičević postala je obnašateljica dužnosti gradonačelnika do lokalnih izbora.


Jelena Pavičić Vukičević je suradnica Bandića od početaka njegove karijere, a sama ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju gradom jer je bila i zamjenica i pročelnica.


Kada je Bandić 2000. prvi put izabran za gradonačelnika bila je tajnica zagrebačke gradske organizacije SDP-a i zastupnica u Gradskoj skupštini. Tri godine kasnije, 2003., postaje saborska zastupnica, 2008. pročelnica Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, a od 2009. do 2013. po prvi put i zamjenica gradonačelnika. Drugi put Bandićevom zamjenicom postaje 2017. na neposrednim lokalnim izborima.