Sport mladih

Viktorija slavi jubilej; Prelistajte današnje izdanje omiljenog tjednikaPred vama je prvi broj u novoj kalendarskoj godini u kojoj će Viktorija proslaviti važan jubilej. Naime, za nas je ovo svojevrsni slavljenički broj kojim smo zakoračili u 25. godinu izlaženja i praćenja uspjeha naših mladih sportaša.


U današnjem ćete broju imati prilike saznati tko je najbolji mladi sportaš Primorsko-goranske županije u 2019. godini u tradicionalnom izboru našeg lista i dobitnik nagrade Viktorija Novog lista. Riječ je o Roku Stipanoviću, sedamnaestogodišnjem jedriličaru ičićanskog Yacht Cluba Croatia i juniorskom viceprvaku svijeta.


Donosimo i razgovor s najuspješnijom hrvatskom sinkro plivačicom Mateom Butorac, koja je prošle godine osvajanjem 12. mjesta u tehničkom solu na Europskom juniorskom prvenstvu ispisala povijest svojega sporta.
Znamo i tko su putnici na predstojeće Europsko prvenstvo u karateu za kadete i juniore, donosimo i izvještaj s tradicionalnog malonogometnog turnira Tin Grgurić, kao i rezultate rukometnih, odbojkaših i košarkaških prvenstava. Nećemo vam baš sve otkriti, već vas pustiti da pročitate današnji broj.


Viktorija 22.1. 2020. by novilist_hr on Scribd