Očaravajuća premija

SENZACIONALNA NAGRADNA IGRA NOVOG LISTA Osvojite vrhunsku Mazdu 3!

Edi Prodan

Blistava, crvena Mazda 3 najnovije generacije koju će dobiti najsretniji čitatelj Novog lista može brže od 200 km/h, a da joj je prosječna potrošnja samo 5,1 l/100 kmNovi list od petka 17. svibnja do petka 31. svibnja 2019. godine organizira jednu od najvrednijh nagradnih igara zadnjih godina. U njoj će biti objavljeno 15 kupona i jedan »X« kupon, što mijenja bilo koji od serijskih, koji će biti objavljen 1. lipnja.


Ono što je najzanimljivije – nagrada je vrhunski kompakt, najnovija generacija Mazde 3 – G122 comfort. Boja joj je također veliki adut jer se »crystal soul« crvena savršeno slaže s njezinim stilom i karakterom.


Automobil koji svojom kvalitetom, bilo da je riječ o materijalima, bilo da se radi o izradi, ide u red apsolutno najboljih koji se u toj klasi nude na tržištu. Uostalom i ne čudi jer Mazda je već dugi niz godina u cijelosti ovladala stavom da će u svim klasama kupcima ponuditi optimalnu kvalitetu.
Na jednak takav način možemo govoriti i o njezinom motoru. Riječ je o pravom, moćnom benzincu zapremine 1.998 »kubika« čija snaga doseže 122 »konja«. Jasno je stoga da se nije pribjeglo silnom smanjenju zapremine kako bi se uz pomoć turbine »napumpalo« snagu već se zadržalo klasičan sustav u kojem snagu istiskuje voluminozniji motor.Na taj se način omogućava stabilnost rada, a sasvim je jasno kako se tako jamči i dugovječnost motora. Maksimalna brzina ovog automobila je 202 km/h, dok do brzine od 100 km/h stiže za 10,4 sekunde. Jako joj je značajna karakteristika i prosječna potrošnja od samo 5,1 litru uz emisiju CO2 od 115 g/km.


Nova, blistavo crvena Mazda3 koju će dobiti najsretniji čitatelj Novog lista izložena je u Tower Center Rijeka, na prvom katu do 17. svibnja. Njezin je povratak 31. svibnja od kada se omotnice s kuponima mogu ubacivati u automobil.


Novi list nagradnu Mazdu3 osigurava zajedno sa svojim partnerom, tvrtkom Auto Hrvatska Automobili koja u Čavlima ima salon te je i ovlašteni zastupnika za Primorsko-goransku županiju, odnosno proširenu »Riječku regiju«. Izvlačenje nagradne igre održat će se u četvrtak, 13. lipnja 2019. godine u Tower Centru Rijeka, s početkom u 11 sati.