Tečajevi za odrasle u školi stranih jezika Linguae u Rijeci: Call us, we like to chatOFFICE ENGLISH – Osjećate li se nelagodno kada na radnom mjestu trebate koristiti engleski jezik?


 


COACHING IN ENGLISH FOR BUSINESS LEADERS – Želite li dublje kreativno razmišljanje, više samopouzdanja u svoje odluke, bolju komunikaciju s timom i više slobodnog vremena?
 


IELTS PREPARATION – Odlučili ste se prijaviti za studij u inozemstvu? Trebate međunarodnu potvrdu o poznavanju engleskog jezika?


 


UČENJE ENGLESKOG I TALIJANSKOG U INOZEMSTVU – za djecu, mlade i odrasle


 


www.linguae.hr


 


051 431946, 099 431 9463


 


Call us, we like to chat.


 


O nama


Linguae je prva privatna škola stranih jezika u Rijeci i jedna od prvih u Hrvatskoj. Djelujemo od 1990. godine. Naša je misija pružiti najvišu kvalitetu nastave i omogućiti našim polaznicima postizanje visoke razine samopouzdanosti i fluentnosti pri korištenju stranih jezika.


 


Ponosni smo na uspjeh naših polaznika i njihove rezultate učenja u našoj školi.


 


Što nudimo?


 


Organiziramo tečajeve engleskog za sve razine znanja i za sve dobne skupine (za odrasle, za mlade i za djecu).


 


U suradnji s priznatim i provjerenim školama u Europi, organiziramo učenje stranih jezika u zemljama gdje se jezik izvorno govori.


 


Izuzetno smo uspješni u pripremama polaznika za polaganje međunarodno priznatih ESOL ispita (English for Speakers of Other Languages) koje u Hrvatskoj organizira The British Council.


 


Kako poučavamo?


 


Posebno smo posvećeni organiziranju nastavnog procesa koji je prilagođen osobnim potrebama i predznanjima učenika. Ovakvo individualiziranje pristupa osigurava brzo napredovanje i dobre rezultate u učenju. U nastavi koristimo najnovija izdanja udžbenika vodećih svjetskih izdavača, kao i tehnologiju i multimediju temeljenu na najnovijim, interektivnim materijalima. Ovaj pristup omogućava dinamičan i poticajan rad u nastavi, kao i interakciju učenika i nastavnika i izvan redovite nastave.


 


U Školi djeluje kompetentna i visoko motivirana ekipa profesora koji redovito prate razvoj struke. Jedan od naših razvojnih prioriteta je ulaganje u kontinuirano stručno usavršavanje naših djelatnika. Naši profesori aktivno sudjeluju na stručnim skupovima i konferecijama u zemlji i inozemstvu.


 


http://www.linguae.hr


 


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.