Tiffany Croww

VIDEO: Ženu sramotili na račun debljine i vježbanja napredne joge: Sve ih je posramila

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ponašanje u joga studiju izazvalo raspravu na društvenim mrežama.Instruktorica tvrdi kako je nakon dva desetljeća prakticiranja joge sramoćena zbog svoje kilaže. 


Kako Mirror prenosi Tiffany Croww iz Sjedinjenih Američkih Država je bil ljuta nakon razgovora kojeg je vodila sa zaposlenicom jednog joga studija gdje je došla kako bi prisustvovala satu napredne joge. 


Instruktorica, koja se jogom bavi preko 17 godina, tvrdi da ju je zaposlenica pokušala spriječiti da ode na sat upitavši je zbog čega se upisala u sat napredne joge. 
Tiffany tvrdi da ju je zaposlenica uvjeravala da neće moći pratiti sat zbog svog “velikog” tijela te joj je rekla: “Jeste li svjesni da je ovo napredni sat?”. 


@tiffanycroww Not sure why this is still happening 🥴 #yoga #plussize #fyp ♬ Blue Blood – Heinz Kiessling & Various Artists


Na to joj je Tiffany rekla da i sama vodi satove joge već više od 17 godina. 


“Inače ne vidimo puno ljudi s velikim tijelom kod nas. Ako vam bude preteško, samo se odmorite u položaj djeteta”, dodala je uporna djelatnica. 


Nakon toga je nastavila uvjeravati Tiffany da se uvijek može prebaciti u lakšu grupu ako joj bude preteško. Tiffany je nakon razgovora otišla do voditelja sata, naglašavajući da ju je zaposlenica studija prozvala zbog debljine. 


No, umjesto da instruktorica stane na njenu stranu, ona je samo odgovorila da je istina da inače nemaju ljude s tako velikim tijelom na satovima visokog intenziteta. 


@tiffanycroww Reply to @lei_knee12 ♬ Happy and fun corporate music for advertising. – TimTaj


“Poznajem svoje tijelo bolje netko bilo tko drugi. Veoma čudna je vaša izjava da pretpostavljate da ne mogu pohađati sat joge zbog oblika svog tijela”, Tiffany je odgovorila. 


Sat je odradila bez imalo muke, čak je na kraju dobila i pohvalu instruktorice. No, nakon svega što je prošla, u dotični joga studio se više nije vratila. 


Njena priča je na društvenim mrežama izazvala mnogo reakcija, a mnogi smatraju kako se studio ponašao pogrešno i nepravedno.