»by LETICIJA KOVAC«

Trenirke u crvenoj, bijeloj i plavoj boji Leticije Kovač savršene su za bodrenje Vatrenih

Edita Burburan

Foto: MARIO POJE

Foto: MARIO POJE

Spoj maminih i tatinih strastiKći bivšeg reprezentativca Roberta Kovača i bivše misice Anice Kovač za ovo je Svjetsko prvenstvo u nogometu odlučila kreirati kvalitetne trenirke u bojama hrvatske reprezentacije i šahovnice.


Leticija je samo spojila očevo i majčino zanimanje i ostvarila ovu zanimljivu modnu simbiozu.


Poznato je da je odrasla u obitelji koja je u hrvatskom nogometu ostavila neizbrisiv trag, kao i da je njezina majka Anica ostvarila jedan od najvećih hrvatskih uspjeha na izboru za Miss svijeta, ponijevši titulu prve pratilje.
Upravo su Robert i Anica Kovač ne samo najveća podrška, već su se Leticiji i pridružili u modnoj kampanji »by LETICIJA KOVAC«.– Obožavam istraživati granice svoje kreativnosti, a tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i velika sam ljubiteljica mode pa su moderne, cool, sportske trenirke bile sasvim logičan slijed, zaključuje mlada kreatorica naglašavajući kako su joj roditelji velika podrška, ali i kako joj ponekad uspješni roditelji mogu biti i smetnja na putu uspjeha.


– Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima koji su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću, ostvariti svoje snove, dodaje.


Trenirke »by LETICIJA KOVAC« spoj su odjevnog komada koji je istovremeno udoban i moderan. Izrađuje ih u crvenoj, bijeloj i plavoj boji koje simboliziraju boje hrvatske zastave, što je naglašeno detaljem crveno-bijelih kockica. Kvalitetan materijal i oversized kroj jamče udobnost svim strastvenim navijačima.