Najudobniji komad

Udobne, trendi i u divnim bojama: ELFS predstavlja nove trenirke

Life

FOTO: Zvonimir Ferina

FOTO: Zvonimir Ferina

Postoje odjevni predmeti po kojima ćemo pamtiti ovaj period života, a na koje smo se toliko naviknuli da će se vjerojatno zadržati i nakon pandemije.“Prije nešto više od godinu dana pandemija je počela mijenjati svaki segment našeg života, a svakako je utjecala i na pogled na modu. Ona je, na neki način, postala potpuno nevažna. No, postoje odjevni predmeti po kojima ćemo pamtiti ovaj period života, a na koje smo se toliko naviknuli da će se vjerojatno zadržati i nakon pandemije.


Relativno nov, modni trend koji bilježi stalan rast popularnosti u današnje vrijeme je nošenje sportske odjeće u svim prigodama i situacijama. I vi možete biti dio ovog sve raširenijeg i vrlo udobnog modnog trenda za koji je ELFS pripremio nove modele trenirki! Trenirke s upečatljivom ELFS znakom dolaze u muškoj i ženskoj varijanti u više različitih boja! Izaberi svoju boju i budi i ti u trendu ovog proljeća!”, stoji u priopćenju.
Aktualna kolekcija načinjena prvenstveno od pamuka dostupna je u zagrebačkom, riječkom i splitskom ELFS dućanu te putem ELFS online shopa.
Poruka koju ELFSi šalju ovom modnom kampanjom je da uživamo u trenutnoj udobnosti mode jer ona nikad nije bila udobnija i manje nas sputavala u bilo čemu što radimo bilo gdje se nalazili.