Foto: Pixabay
Prednost je i što ne morate izgubiti puno vremena za pripremanje
povezane vijesti
Ukoliko volite kombinaciju tjestenine i gljiva, tada morate isprobati ovaj recept!
Sastojci
- 400 g vrganja
 - 360 g tagliatella
 - 20 cherry rajčica
 - 2 žlice maslinovog ulja
 - 1 režanj češnjaka
 - soli po ukusu
 - papar po ukusu
 
Priprema
Zagrijte ulje s češnjakom. Dodajte dobro oprane vrganje i ostavite da se peku desetak minuta.
Dodajte nasjeckane cherry rajčice i do kraja kuhajte, posolite i popaprite umak. Ako je malo suho, dodajte malu čašu vode!
U međuvremenu skuhajte tagliatelle u slanoj vodi.
Uzmite dio umaka i usitnite ga štapnim mikserom.
Ocijedite tjesteninu i propirjajte je s izmiksanim dijelom umaka.
Dodajte preostale gljive da ukrasite jelo…i uživajte!