Gourmet dining experience

Sabbia najavila gastro večer koju stvarno treba doživjeti. Stiže chef Stevo Karapandža

Life/Promo

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Ljubitelji dobre hrane imali su prilike proteklih mjeseci uživati u nestvarnim okusima brojnih chefova i chefica

Sabbia privodi kraju više no uspješne vikende obilježene posebnim gourmet dining iskustvom. Ljubitelji dobre hrane imali su prilike proteklih mjeseci uživati u nestvarnim okusima brojnih chefova i chefica koji su dolazili pružiti paletu svojih signature jela brojnim posjetiteljima.


Nećemo se još pozdraviti sa krasnim subotama u Sabbiji jer je najavljeno posljednje gostovanje prije početka turističke sezone u Crikvenici, a gourmet dining experience u velikom će stilu zatvoriti chef Stevo Karapandža.


Čovjek koji ne treba posebne najave, koji je žario i palio eterom i promovirao kulinarstvo puno prije Jamieja Olivera, Gordona Ramsaya i ostalih sličnih emisija, chef nad chefovima i zvijezda emisije ‘Male tajne velikih majstora kuhinje'”, stoji u najavi Sabbije povodom dolaska chefa koji će gostima pružiti jedno sasvim novo iskustvo svojim menijem.


Na meniju će biti janjeći tartar uz prepeličja jaja, tostirane orahe i foccacia, a zatim celer, kruške, lisnato tijesto, kadulja,  sezam i kim.


Malo tko će odoljeti idućem slijedu u kojem glavnu riječ vode goveđi obrazi u teranu uz suhe šljive, palentu i Granu padanu.


Najslađe ostaje za kraj večeri koja će svakako ostati u pamćenju svim prisutnima, kroz opojan miris i okus cimeta, jabuka, lješnjaka i tučenog vrhnja.


Što reći, nego u slast!


Gourmet dinning experince 6.4.

Početak: 20:00 sati


Cijena: 60€ po osobi


Adresa: Strossmayerovo šetalište 50 B, Crikvenica


Rezervacija: obavezna na +385 97 6585 958