Classic Leather Legacy

Reebok je lansirao nove tenisice za kojima će se svi okretati. Evo gdje ih možete kupiti i po kojoj cijeni

Sanda Milinković

Foto: Reebok

Foto: Reebok

Atraktivan dizajn tenisice rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja.Vodeći globalni fitness brend Reebok lansirao je nove Classic Leather Legacy tenisice inspirirane njihovom retro lifestyle siluetom za trčanje. Classic Leather Legacy korijene vuče još iz prošle ere popularnosti trčanja, a sada ju je Reebok rekreirao za nove generacije stvarajući pritom moderan klasik.


Atraktivan dizajn tenisice rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja. Naime, tim Reebokovih dizajnera radio je na stvaranju najprivlačnijeg dizajnerskog jezika za današnjeg zahtjevnog potrošača koji ima stila i razmišlja o svom modnom izričaju.

Stvorena iz estetike Reeboka krajem 70-ih i ranih 80-ih, nova jednostavna silueta podsjeća na Aztec, trkaće tenisice iz 1979. godine, i Classic Leather, tenisice za trčanje u slobodno vrijeme iz 1983. godine.


Imajući na umu ovu povijest, Reebokovi proizvodni i dizajnerski timovi iskoristili su svoju maštu, rezultate istraživanja među potrošačima i stvorili privlačan moderan dizajn Classic Leather Legacy tenisice.Gumeni potplat Classic Leather Legacy tenisice povezan je s voluminozno oblikovanim srednjim uloškom, modernim rezom i kontrastnom (u boji i teksturi) potporom za petu.


Gornja konstrukcija tenisice je mješavina materijala: najlona, antilopa i kože, a boje su inspirirane originalom iz sedamdesetih godina, iz Reebokovog izvornog Trkačkog kluba.Ono što novu Reebokovu tenisicu izdvaja od ostalih su detalji. Ovaj model ima 3D Reebok logo, ali i moderno tkanu Reebok Classics
naljepnicu za jezik.


Reebok Classic Leather Legacy tenisice dostupne su u Buzz i The Athelete’s Foot trgovinama, a njihova maloprodajna cijena iznosi 699 kuna.