Chiarin Tanjurić

Jedna od naših omiljenih gastro blogerica predstavlja chic pregače

Mija Dropuljić

FOTO: IG@chiarin.tanjuric

Posebno su nas oduševile one koje izgledaju poput haljinicaJedna od naših najpoznatijih i najomiljenijih gastro blogerica i kuharica Natasja Chiara Petrić u novoj godini predstavlja jedan uistinu praktičan, potreban, ali i presladak i chic komad – Chiara je lansirala svoju kolekciju kuhinjskih pregača. 


Ako ste uvijek u potrazi za novim, zdravim i kreativnim receptima za svoju obitelji, onda vjerojatno već godinama pratite blog  Chiarin Tanjurić iza kojeg kuharica Nastasja Chiara Petrić. Nakon što je prošle godine izdala svoju prvu samostalnu kuharicu “Kuhaj drugačije”, sada svojim pratiteljima predstavlja kuharice. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nastasja Chiara Petrić (@chiarin.tanjuric)

Poput njenih recepata, ni pregače nisu obične. Sve pregače su ručno rađene od kvalitetnog hrvatskoj materijala, a u kolekciji se nalaze i one za najmlađe kuhare u obitelji. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nastasja Chiara Petrić (@chiarin.tanjuric)U suradnji s brendom Lupre Chiara predstavlja sedam pregača, a dio njih izgledaju poput chic haljina s volanima. Dolaze u pink, crnoj ili sivoj boji. Pregače su već krenule u prodaju, a poznavajući sve što Chiara radi – budite brzi jer će sigurno biti razgrabljene.