Nevjerojatna Maggie

Pogledajte kako je jedan pas zadivio svijet svojim golmanskim umijećem!

Life

FOTO: iG@maggiethegoalie

Ovaj njemački ovčar nije običan ljubimac!

Internetom se trenutno šire videi treninga golmanice Maggie. Naime, ova kujica ima impresivne vještine koje bi i pravog hokejaškog golmana mogle učiniti ljubomornim.


Gotovo svaki vlasnik psa se iz prve ruke uvjerio da mnogi psi imaju prilično čudne talente.


Primjerice, neki četveronožni prijatelji posebno su dobri u uništavanju najskupljeg namještaja, dok drugi, čini se, imaju poseban talent za vršenje nužde na tepih koji se ne može prati. Ali postoje i psi poput Maggie! Mlada njemačka ovčarka ne samo da izgleda slatko, već ima i pregršt sportskog talenta. Kao hokejaška vratarka, presreće svaki pak ispaljen na njezin gol.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Maggie the Goalie (@maggiethegoalie)Njen profil na Instagramu nedavno je postao viralan, a videozapisi Maggie proširili su se i na Twitteru. Njezina vlasnica objavila je snimku tijekom vikenda u kojoj ona puca gomilom lopti u gol u kojem sjedi dvogodišnji pas. Ali Maggie ne reagira. Znači ona ipak nije tako talentiran pas? Baš suprotno! Jer na samom kraju videa – tek kad se pravi pak ispuca na gol – Maggie intervenira i brani!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Maggie the Goalie (@maggiethegoalie)Obožavatelji bili su oduševljeni. “Nevjerojatna koncentracija”, “Jako je pametna” i još mnogo takvih komentara ispod videa. Ali neki su korisnici također bili zabrinuti: radi li se stvarno o pravom paku za hokej na ledu, tvrdim kao kamen? To bi bilo poprilično opasno. Ne, uvjerava vlasnica. Umjesto pravoga, to je pjenasti pak, mekan, ali inače vrlo sličan normalnom paku.