Eidetsko pamćenje

Ovih 5 horoskopskih znakova ima najbolju memoriju. Pamte sve što ste im napravili

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Ne pokušavajte ih preveslati jer se sjećaju apsolutno svega.Postoje ljudi koji imaju fotografsko ili eidetsko pamćenje pa mogu zapamtiti i najmanje sitnice koje im je netko rekao ili napravio. Pritom uopće nemaju problema da ih se sjete točno onakvima kakvima su bile. Iz tog će razloga ljudima štošta oprostiti, ali malo što zaboraviti.


Sjećaju se svega, od datuma i komentara do redoslijeda događaja, a poneki će ovu svoju sposobnost iskoristiti kada im najviše bude odgovaralo.


Među horoskopskim znakovima, ističe se njih pet koji imaju odličnu memoriju i s kojima vam neće biti lako. Na vaše izvlačenje da nešto niste napravili ili rekli, oni će vam brzo recitirati točno što se dogodilo i kada pa ih ne pokušavajte preveslati.
BIK


Bikovi često imaju fotografsko pamćenje. Ako, recimo, opisuju neku knjigu, točno će znati gdje je tekst bio pozicioniran, na kojoj stranici i koja ga je fotografija pratila.


RAK


Rakovi vole pamtiti stvari i opažati one male koje mnogima promaknu. Vrlo su pažljivi i često u glavi čuvaju mnoštvo dobrih i loših uspomena.


DJEVICA


Perfekcionisti koji će ukazati na situacije u kojima čak i najmanje sitnice krenu krivim smjerom. Memoriju obično najviše koriste kada je riječ o organizaciji i planiranju.


ŠKORPION


Vrlo su kritični i oštri, a imaju i tendenciju davanja detaljni opisa kada se nečega sjete. Sjećaju se svih trivijalnih, ali i važnih stvari pa jednostavno nikada ništa ne zaboravljaju.


JARAC


Jarčevi kao da imaju dar s neba kada je riječ o njihovoj memoriji. Prirodno pamte i primjećuju detalje u svemu. Njihova dobra memorija obično im dobro dođe kada je u pitanju njihova karijera, piše Pinkville.