Razmišljaju o testu

Dvije godine su u romantičnoj vezi, a sada misle da imaju istog oca. Pitaju se trebaju li prekinuti

S.M.

Foto: TikTok

Foto: TikTok

U videu su kazale da je to "smiješno", ali da zapravo "nije smiješno".TikTokerice Carley i Mercedes na ovoj društvenoj mreži često dijele intimne životne situacije. Prati ih više od pola milijuna ljudi, izrazito su popularne, u romantičnoj su vezi, a sada su podijelile javnost otkrićem da možda imaju istog oca.


Djevojke su kazale da su nedavno saznale da su im majke bile u intimnom odnosu s istim muškarcem. Kada su se potom pogledale u ogledalo i usporedile svoj izgled, shvatile su da postoji realna mogućnost da imaju istog oca.


U videu su kazale da je to “smiješno”, ali da zapravo “nije smiješno” nego je “čudno smiješno”.
“Ono kad nakon dvije godine veze saznaš da su vam mame spavale s istim tipom’, prenosi Daily Star.


@carleyandmercedes should we even risk getting a DNA test? 🫠 #fyp #foryou #wlw #xyzbca #siblingsordating ♬ the joke is on you. icarly – Kate


Djevojke se sada pitaju hoće li napraviti DNK test ne bi li otkrile imaju li istog oca. Pritom se pitaju i trebaju li prekinuti vezu u slučaju da su doista polusestre.


Komentari su različiti, jedni pišu da bi DNK test objasnio zašto izgledaju kao sestre, neki pišu da je u redu da ostanu zajedno, a neki pak misle da je riječ o izmišljotini kojom prikupljaju klikove.


I ne samo na TikToku, s obzirom na to da par ima profil i na profitabilnom OnlyFansu.