Moda pod zvijezdama

Modna agencija Art Modis u suradnji sa Samovar barom organizira humanitarnu reviju

Life

Foto Facebook

Foto Facebook

Program će oplemeniti plesna skupina Flash Dance Unit, te operna pjevačica Nina Ćuk, a skupljat će se prilozi za Centar za rehabilitaciju RijekaPod vedrim ljetnim nebom, na predivnom Čajnom trgu, modna agencija Art Modis u suradnji sa Samovar barom organizira reviju „Moda pod zvijezdama“ 6. kolovoza u 20:30.


Na reviji će biti prikazane kolekcije renomiranih modnih dizajnera: Infinity desing / Iva Bruketa, Manufaktura / Višnja Huljev te Cris Mršić.


Program će oplemeniti plesna skupina Flash Dance Unit, te operna pjevačica Nina Ćuk. Događaj je humanitarnog karaktera, te će se skupljati prilozi za Centar za rehabilitaciju Rijeka.
Infinity design unikatni je nakit na modnoj sceni koji djeluje već četiri godine. Nakit je zbog svoje specifičnosti prepoznatljiv, a naročitu pažnju zauzimaju ogrlice Tramuntana, Aurora, te ništa manje važni rajfovi, naušnice, prsteni.


Želja je dizajnerice da se svaka osoba koja nosi nakit osjeća posebnom. A kroz svoj rad dizajnerica nastoji izraziti svu ljubav i pozitivu koja se ulaže u svaki komad nakita. Na reviji će biti prikazana cvjetna kolekcija, za koju se nadamo da će naići na odaziv žena koje žele biti prave infinity dame”, rekli su Infinity designa.


“Kolekcija Silwearmoon2020 koju večeras predstavljamo obuhvaća ActiveSilwear kolekciju za dan, kolekciju odjeće za sve aktivnosti koje dnevno moramo obaviti te bez pretjeranog dotjerivanja izgledati moderno, okretno i jedinstveno.


ActiveSilwear je visokokvalitetna odjeća s prepoznatljivim dizajnerskim stilom, a bazna ideja je sportska odjeća. U nastavku, kolekcija prerasta u moderan luksuz, odjeću s najvišim proizvodnim vrijednostima, dragocjenim materijalima i sofisticiranim detaljima”, dodali su iz Manufakture.


“Uživam u miru i tišini bodulije. Šnajdera u mojoj obitelji ne manjka, počevši od pradjeda pa na dalje. Kolekcija je nosiva, jednostavna. Prirodni materijali uz dodatak tila i elastena. Dnevno večernja ovisno o obući i modnim dodatcima”, rekao je o svojoj kolekciji Cris Mršić.