Mini glamour

U Samovar baru stiže modna večer za klince naziva Mala modna avantura

Mija Dropuljić

FOTO: Pexels

FOTO: Pexels

U centru Rijeke ovog petka se organizira prava modna poslastica za djecu i njihove roditeljeNa Čajnom trgu u Rijeci ovog petka 18.rujna s početkom u 19 sati održava se Mala modna avantura, modna revija na kojoj će se predstaviti jesenske kolekcije za djecu. 


Arti Modis, Avanture malih okica i Samovar bar stoje iza organizacije ove najslađe modne poslastice, a na modnoj reviji će se predstaviti modeli brendova Minami, Rozita Design, Zekko Kids, Baby Leka i cipelice Deichmann.


Reviju će upotpuniti pjesmice u izvedbi Glazbenog vrtuljka te plesna skupina Flash Dance Unit, a samo događanje vode mali voditelji Udruge Foliot. 
Samovar bar nastavlja s organizacijom raznih vrsta kulturno-zabavnih manifestacija s kojima obogaćuju riječku scenu. Nakon uspješnih pojedinačnih suradnji s Avanturama malih okica i Art Modisom, ovog puta su odlučili udružiti snage i riječkim mališanima pružiti mini glamour na Čajnom trgu. Udruga za modu i kulturu Arti Modis inače djeluje kao modna agencija koja organizira razna modna i kultura događanje, nudi korištenje opremljenog foto studija s uslugom stylinga i make-upa, te svega što je potrebno za modnu, kulturnu i reklamnu djelatnost.


Putem tečajeva osposobljava djecu i mlade za rad u modnom svijetu, te ih uključuje u sudjelovanje na modnim revijama i snimanjima. 


Portal Avanture malih okica specijaliziran je za djecu i dječje aktivnosti. Na njemu moguće je pronaći sva događanja i aktivnosti za vaše najmlađe u Rijeci i okolici. Uspješno surađuje s brojnim kulturnim, zabavnim, sportskim institucijama i udrugama, a bavi se i organizacijom dječjih manifestacija.


Ovaj petak je rezerviran za one najmlađe koji će uživati i pravoj modnoj poslastici. S njima će uživati naravno i roditelji, a organizatori pozivaju sve da im se pridruže na Čajnom trgu.