Prati trendove

Mango je predstavio fantastičnu kolekciju trapera, ali nije samo to dobra vijest

Mija Dropuljić

FOTO: Mango

FOTO: Mango

Eco-friendly denim kolekcija pravi je hitČini se kako se pokrenuo jedan dobar trend – sve više high street brendova predstavlja kolekcije koje ne samo da izgledaju odlično nego su i ekološki osviještene. Reciklirani materijali i proizvodnja koja štiti okoliš su vodeći trendovi. Ovom valu se novom kolekcijom priključio i Mango. 


High street brend je predstavio uistinu odličnu kolekciju trapera, no ona je posebna po činjenici da je u njenoj proizvodi ušteđeno čak 30.000,000 litara vode. Cijela kolekcija je posvećena rijekama, jezerima i oceanima, a u tom duhu je snimljena i prateća kampanja. 


U procesu proizvodnje, točnije u dijelu pranja, eco-wash denim je uštedio vode, energije i kemikalija te je stoga znatno manje negativno utjecao na prirodu.
Kolekcija se sastoji od hlača, jakni, košulja, prsluka, haljina i kombinezona – svih najdražih traper komada. To što je kolekcija napravljena eco-friendly ne znači da je manje stylish i cool.


Dapače, kolekcija obiluje statement komadima koji su u isto vrijeme izuzetno trendi. Detaljno smo proučili kolekciju i donosimo najbolje komade po izboru redakcije.


mango