Mufasa i Scar u mačjem izdanju

Kralj lavova na TikTok način: Dvije mačke oduševile rekreirajući kultnu scenu iz Disney filma

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Kultna scena iz Kralja lavova na mačji način ima milijunski pregledIz Sjedinjenih Američkih Država stiže nam nova “ekranizacija” kultne scene iz popularnog crtića Kralj lavova koja je u oduševila milijune gledatelja. 


Ne, u pitanju nije novi nastavak kultnog filma nego je se radi o kratkom TikTok videu kojeg je objavila Mariah Garrett. Na videu vidimo dvije mačke kako se igraju na vrhu madraca, jedna je crno-bijela, a druga je narančasta. Svojim izgledom podsjećaju na braću Mufasu i Scara. Obje mace se nalaze na samom vrhu madraca, no u jednom trenutku narančasta mačka se posklizne i ostane visjeti. 


@mariahgarrett_The Lion King, 1994 ##PajamaJam ##TheatreKids ##DoPacSun ##GamingSetup ##makeitmini ##lionking ##fyp ##foryoupage ##cat ##cats ##thelionking♬ original sound – Mariah Garrett
Djeluje kao da moli svoju prijateljicu da joj pomogne, no ono što crno-bijela maca u tom trenutku učini nasmijalo je ljude diljem svijeta. Umjesto da pomogne svojoj prijateljici, ona je lupi šapom te ova gubi balansa i počinje padati. 


Upravo to je kultna scena iz crtića Kralj lavova koja je promijenila tok sudbinu svih aktera. Mufasa zbog svog zločestog brata umire, a Simba bježi vjerujući kako je on kriv za očevu smrt. 


Scena s TikToka je očigledno vratila ljude u djetinjstvo, a posebno je smiješno promatrati žive mace kako rekreiraju kultnu scenu.