LFP collection

Komadi koji vladaju hrvatskom Instagram scenom. Evo tko se skriva iza njih

Mija Dropuljić

FOTO: IG@lfp_collection

FOTO: [email protected]_collection

Poznata modna blogerica je pokrenula vlastiti modni brendAko ste korisnik Instagrama sigurno ste zadnjih dana primijetili šarene i vesele komade koji se nalaze na profilima vodećih hrvatskih modnih influencerica. Iza tih hit komada stoji ni manje ni više nego jedna od naših najpoznatijih modnih blogerica, novinarki i stilistica – Ana Bacinger.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli LFP collection (@lfp_collection)Ana Bacinger, koja stoji iza bloga Little Fashion Paradise, nedavno je pokrenula svoj vlastiti modni brend naziva LFP collection. Dovoljan je samo jedna pogled na komade kako bi bilo jasno da su oni od prvog do zadnjeg šava potpuno Ana Bacinger. 
Udobni, funkcionalni i prije svega izuzetno stylish LFP komadi pristaju u modni stil skoro svake žene koja voli da je složeni styling prati u svim dnevnim izazovima, da se u njemu osjeća udobno, ali i izuzetno chic. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli LFP collection (@lfp_collection)Ana oduvijek voli boje, a to je inkorporirala i u svoju kolekciju. Za proljeće je lansirala majice kratkih rukava s prugicama koje ona inače obožava. Tu su i praktične velike platnene torbe koje će vam izvrsno poslužiti tijekom radnog dana, putovanja ili pak za ljetne bezbrižne boravke na plaži. Ne smijemo zaboraviti ni platnene tenisice Startas koje dolaze u posebnom šarenom izdanju. 


Ana je tek počela sa svojim modnim brendom, a već je osvojila srca modnih ljubiteljica. Nestrpljivo ćemo očekivati svaku njenu novu kolekciju. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli LFP collection (@lfp_collection)