Max Factor Lipfinity slavi 20. rođendan!

Jeste li isprobali ikonu među dugotrajnim ruževima? Ako niste, sada je pravo vrijeme za to

Mija Dropuljić

Foto: Max Factor Instagram

Foto: Max Factor Instagram

Poznati kozmetički brend Max Factor je lansirao Rising star kolekciju ruževaLipfinity Lip Colour je ikona među dugotrajnim ruževima koja se nanosi u dva koraka! Tekući mat ruž plus top coat su must-have u neseserima žena diljem svijeta već 20 godina. Kao proslavu ove okrugle godišnjice, Max Factor lansira Rising Star kolekciju – pet novih vibrantnih nijansi koje će se pridružiti Lipfinity Lip Colour hall of fameu! 


Fleksibilna formula i jaka boja koja traje cijeli dan. Lipfinity glatko klizi i osigurava finish koji je dovoljno udoban da se prilagođava kretnjama usnama bez pucanja i stvaranja fleka.


Boja je zapečaćena njegujućim top coatom koji hrani usne i daje im sjajan, gloss finish. Top coat zaključava boju i osigurava da će ona ostati otporna na dodire. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Max Factor (@maxfactor)

Rising Star kolekcija inspirirana Max Factorovim slavnim holivudskim nasljeđem, a imena nijansi inspirirana su mnogim slavnim zvijezdama srebrnih ekrana koji su bili fanovi brenda kroz njegovu povijest.


Na izbor nijansi koje čine Rising Star kolekciju utjecali su bestselleri tijekom zadnjih 20 godina, kao i trendovi za 2020 i nakon nje. Nove boje su stigle u prodaju, a cijena im iznosi 109,90 kn.