Neobičan model traperica

Jeste li dovoljno hrabri za ove traperice? Neobičan model već je rasprodan

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Popularni highstreet brend predstavio neobičan model traperice. Ne znamo što da mislimo o njemu.Kada su se pojavile poderane traperice, mislili smo da smo sve vidjeli. Onda su se pojavile ultra poderane traperice, i tada smo mislili da smo sve vidjeli. A onda je Bershka predstavila svoju blagdansku party kolekciju, a našu pozornost je privukao jedan izuzetno zanimljiv komad – tamne traperice.

Na prvu ove traperice se ne čine posebne ni po čemu. Klasične mom-jeans s retro daškom. No, na drugi pogled uočavamo ušivene bisere, a na treći postajemo svjesni prozirnog dijela koji je u obliku trokutića smješten ispod stražnjice i prednje strane.


traperice

Foto: BershkaAko bolje pogledamo, slobodno možemo reći kako ove traperice djeluju poput kratkih hlačica na koje je netko zakačio nogavice. Kako je u pitanju blagdanska kolekcija, iskreno nije nam baš jasno gdje bi po zimi trebali nositi traperice koje imaju sustav rashlađivanja?

No, to sve ne bi bilo neobično, da dotični model traperica po cijeni od 299,90 kn nije rasprodan. Očigledno postoji veliki broj odvažnih žena nego što mislimo. 


Foto: Bershka


Foto: Bershka