Bizarno

Influencerica čeka drugo dijete sa posinkom kojeg je odgajala od njegove 7. godine

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Njezin bivši suprug Alexey, ogorčeno je izjavio novinarima: "Zavela mi je sina!"Influencerica Marina Balmasheva (37) koja “influenca” na temu gubitka kilograma, očekuje drugo dijete sa svojim posinkom Vladimirom “Vovom” Shavyrinom (23). Informacijom je izazvala šok i nevjericu javnosti iako s posinkom već ima kćerku.


Par se naposljetku i oženio (iako nije jasno kako i kada), a romantična je veza započela kada se Vladimir jednih blagdana vratio kući s fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg muža i Vladimirovog oca Alexeyja samog s petero posvojene djece.


Ruskinja je u Instagram objavi za svojih 620.000 pratitelja rekla: “Primamo vašu ljubav i iskrene čestitke. Za novu smo trudnoću saznali na nasipu u Suhumiju.”
Komentari na internetu variraju od zbunjenosti, ljutnje i šoka do čestitki.Nakon što je otkrila svoj odnos s posinkom, Marina je napisala: “Toliko ljudi mi govori da se našminkam, stavim umjetne trepavice i uvijem stidne dlačice – za svog mladog muža.


Ali on se zaljubio u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulita, viseće kože i osobnosti. I ne želim se praviti da sam bolja nego što jesam.”


Ispričala je i da je inzistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da njihov brak završi razvodom. 


Njezin bivši suprug Alexey, ogorčeno je izjavio novinarima: “Zavela mi je sina – on prije nje nije imao niti djevojku. Nisu se sramili seksa dok sam ja bio kući. Možda bih joj i oprostio prijevaru, da nije riječ o mom sinu.


Trčala je iz naše sobe u sobu moga sina dok sam spavao i onda bi se vratila leći kao da se ništa nije dogodilo”, prenosi Daily Star.