Be-at-one

Humanitarka svjetskog glasa Heather Mills u Zagrebu je predstavila svoje veganske proizvode

Marija Pajtak

Foto: JOSIP MIKAČIĆ

Foto: JOSIP MIKAČIĆ

Njezina glavna životna misija je stvaranje i opskrba zdravijim, biljnim alternativnim proizvodima u prehrambenoj i kozmetičkoj industriji.Poduzetnica, aktivistica i humanitarka svjetskog glasa Heather Mills ponovo je u Hrvatskoj. Povod njezinog dolaska u Zagreb bio je predstavljanje njezinih veganskih proizvoda Be-at-one kojima želi pomoći ljudima da izaberu zdrave opcije. Proizvodi će biti dostupni u Müllerovim trgovinama po pristupačnim cijenama.


Bivša engleska manekenka, danas uspješna poslovna žena i aktivistica, Mills je najpoznatija po svom humanitarnom radu i angažmanu tijekom trajanja Domovinskog rata, ali i osnivanju i pokroviteljstvu kampanje Adopt A Minefield koja je zaslužna za čišćenje mina u ratom razorenim područjima diljem svijeta.


Začetnica je i pokroviteljica mnogih klinika za amputirane osobe diljem svijeta, a prikupila je stotine milijuna dolara u povodu napada na toranj Twin Tower i potres u Gujaratu u Indiji.
Njezina glavna životna misija je stvaranje i opskrba zdravijim, biljnim alternativnim proizvodima u prehrambenoj i kozmetičkoj industriji. Uz njezin neumoran dobrotvorni rad, ovi proizvodi utjelovljuju njezinu strast za podrškom onima kojima je pomoć najpotrebnija, od osoba s invaliditetom do ratnih izbjeglica.


Nakon što je pretrpjela amputaciju lijeve noge 1993. godine, Heather je prihvatila veganstvo kako bi se oporavila, što je kasnije dovelo do osnivanja tvrtke VBites Food, koja je danas jedan od najvećih svjetskih proizvođača biljnih alternativa bez mesa, ribe i mliječnih proizvoda.