Sva lica bijelog tartufa

Glasoviti San Rocco savršeno je istarsko odredište za bijeg od gradske gužve. I hedonističko uživanje

Life

San Rocco

San Rocco

Ovdje definitivno možete doživjeti svu autentičnost lokalnog življenja, između ostalog, kroz niz obiteljskih podruma i kušaonica vrhunskih vina i maslinova ulja.Pronašli smo savršeno odredište za vaš bijeg od gradske gužve, na sjeverozapadnom dijelu istarskog poluotoka, smješteno na brežuljku, okruženo vinogradima i maslinicima. Da, govorimo o Brtonigli. 


Brtonigla nudi ponešto drugačiji odmor; ovdje vaše putovanje započinje u vinogradu, nastavlja se u podrumima, a završava obiljem na stolu. Slikoviti puteljci, koji obavijaju hektare vinograda i maslinika, vode prema livadama i šumama, duboko u samo pulsirajuće srce prirode, daleko od gužvi moderne civilizacije.


Ovdje definitivno možete doživjeti svu autentičnost lokalnog življenja, između ostalog, kroz niz obiteljskih podruma i kušaonica vrhunskih vina i maslinova ulja.
U Brtonigli ćete pronaći glasoviti San Rocco, obiteljski hotel koji je pet godina uzastopce držao titulu najboljeg u Hrvatskoj te mu je dodijeljeno posebno priznanje za višegodišnju kvalitetu kombinirajući vrhunski smještaj s izvrsnom domaćom kuhinjom.Članovi JRE -a, Gault&Millau i nositelji preporuke Michelin, od samog početka rujna pa sve do siječnja pripremaju pravu malu gozbu za svoje goste na bazi bijeloga tartufa koji će se prezentirati isključivo u svojem izvornom, svježem obliku.Bijeli tartuf, ili kako ga vole nazivati «istarsko blago», najkvalitetnija je gljiva na svijetu koja od samog početka rujna osvaja nepca i najzahtjevnijih gastro kritičara.


Specifičnog i intenzivnog mirisa promaknuo se u jedan od simbola Istre koji jednostavno morate probati.


“Naša je želja da svaki gost San Rocca doživi jedinstveno iskustvo, sačinjeno od okusa, mirisa i emocija koje će zauvijek ostati u srcima onih što su ih iskusili…“ kažu iz obitelji Fernetich.


san_rocco


Orijentiran na vrhunsku gastronomiju i luksuzni smještaj, ovaj prije svega obiteljski hotel, koji raspolaže sa 14 dvokrevetnih soba, tijekom godina postao je oaza koju svaki pravi hedonist ne propušta posjetiti.Odlučite li se za menu ili a la carte svakako ne propustite degustirati sjajna ulja koje San Rocco proizvodi od maslina iz vlastitog uzgoja.


Bianchera, Busa, Leccino i Selection Blend ulja su dobivena na pet hektara maslinika koji se prostiru na bijeloj, crnoj i crvenoj zemlji na teritoriju općine Brtonigla i dat će osobni potpis svakome jelu koje budete kušali.Uz posebnu ponudu jela u San Roccu su za Vas pripremili i brojne aranžmane dostupne na web stranici San Rocca.