Čokoladna terapija

Ekipa na društvenim mrežama jedva čeka: Trgovina predstavila “najveći čokoladni ekler”

P. N.

FOTO/Facebook, Money Saver Online

FOTO/Facebook, Money Saver Online

Bogat kremom i čokoladom, desert je opisan kao "najveći ekler ikada" i u prodaju kreće ovog ponedjeljka. Britanski supermarket “Marks and Spencer” možda je stvorio ultimativni čokoladni lijek za svaku brigu. Povodom ovogodišnjeg Božića, objavili su da od ponedjeljka puštaju u prodaju čokoladni ekler dugačak trideset centimetara, prenosi Pretty52.


Bogat kremom i čokoladom, desert je opisan kao “najveći ekler ikada” i u prodaju kreće ovog ponedjeljka. Cijena mu iznosi deset eura, ali ekipi na društvenim mrežama se to trenutno ne čini skupim jer su oduševljeni.


“M&S je nadmašio sam sebe!” i “Sve što želim za Božić je ekler”, stoji u komentarima na Twitteru. Na Facebook stranici “Money Saver Online” fotografija divovskog eklera je prikupila više od deset tisuća komentara i “lajkova”.
“O moj Bože! Je li pogrešno što mislim da bih ga cijelog mogla sama pojesti”, “Ovoliki bi se ekleri trebali prodavati čitavu godinu, a ne samo za Božić” i “Računa li se da sam pojela samo jedan iako je ovoliko?”, neka su od pitanja znatiželjnih obožavatelja eklera koji jedva čekaju ponedjeljak.