Limitirana kolekcija TANsation

Essence&Catrice imaju novu limitiranu kolekciju, a zaštitno lice je predivna Ella Dvornik

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Popularni make up brendovi udružili su snage s našom najpoznatijom influencericomElla Dvornik u blogerskom je svijetu postigla zavidan status dok kozmetika essence i Catrice u beauty svijetu predstavljaju kultne make up ikone.


Kada se ovo troje genijalaca spoji u jedno, rezultat je besprijekorna suradnja koja donosi limitiranu kolekciju „TANsation“.


Ova trendseterica i fashionistica savršeno se uklopila kao zaštitno lice kampanje koja pozdravlja more, sunčane dane, beskrajne zalaske sunca i ostale ljetne radosti koje od kolovoza svi zajedno možemo preslikati na svoje lice. 

Utjelovila je essence & Catrice ženu koja njeguje svoj prirodan izgled, a istodobno zrači samopouzdanjem i glamurom uz neodoljive palete sjenila za oči koje su tandem s brončanim tenom.


Za blistavost tokom čitavog dana pobrinut će se mirisno svjetlucavo ulje dok će vam svježinu u svakom trenutku pružati mirisna vodica za tijelo. 


Ostali favoriti iz limitirane kolekcije su Brončani puder, Highlighting & Bronzing Paleta, Set kistova za lice i tijelo te još nekoliko must-have proizvoda bez kojih su ljetni dani i noći nezamislive, a čije benefite donosimo u nastavku.


Rapsodija boja, od nježnih i pastelnih do onih najefektnijih pruža mogućnost idealnog looka za dnevne i večernje prigode. U odabranim dm prodavaonicama potražite inspiraciju u essence i Catrice novitetima u suradnji s jedinstvenom Ellom Dvornik. 


Beskrajna prostranstva, bajke iz Arapskih noći i zlatne pješčane dine – to je ono što čini pustinju tako očaravajućom. S druge strane, ako lutamo morem u svojim mislima, čujemo valove koji se sudaraju, vidimo jedinstvene nijanse plave i svjetlucava morska stvorenja. Na prvi se pogled ova posebna mjesta ne bi mogla razlikovati. Zajedničko im je to što nas nadahnjuju međusobnim utjecajem boja i prirodnih pojava. Sestrinski brendovi essence i CATRICE objedinit će ovu magiju tijekom kolovoza u svojoj limitiranoj kolekciji „TANsation“.U limitiranoj kolekciji „TANsation“, CATRICE donosi boje i vibracije pustinje dok essence donosi očaravajući svijet mora na kozmetičke police. 


Za ovu kolekciju značajno je manje „djevičanske plastike“ korišteno u proizvodnji ambalaže, posebno npr. 95% manje „djevičanske plastike“ korišteno je za CATRICE Bronzing Babe Of The Dunes Maxi Baked Bronzing Puder za Lice & Tijelo.Ali to nije sve: u sklopu limitirane kolekcije  „TANsation“ tvrtka cosnova koja stoji iza brendova essence & CATRICE, podržava inicijativu Plastics For Change donacijom u iznosu od 35 000 američkih dolara. Uz potporu njemačke kozmetičke tvrtke, platforma za etičku nabavu proširuje dva centara za prikupljanje oceanskog plastičnog otpada u Indiji od početka 2020.


Cilj suradnje je dovesti nepromišljeno odlaganje plastike u ciklus vrijednoga recikliranja i istovremeno stvoriti održiv život indijskim radnicima. Suradnja s tvrtkom Plastics for Change osobito je bliska cosnovinom srcu, jer inicijativa ne samo što vrijedno doprinosi zaštiti okoliša, već nudi i lokalnom stanovništvu održiv način života.