Piki Poma

Ekološki održiva kolekcija hrvatskog brenda Piki Poma biti će vaš omiljeni suputnik

Life

FOTO: Matković & Vild

FOTO: Matković & Vild

Hrvatski ekološki modni brend predstavlja novu kolekciju



Sve popularnije postaju ekološki održive kolekcije, a nova stiže s potpisom hrvatskog brenda Piki Poma. 


Brend predstavlja liniju održive odjeće izrađenu od 100% recikliranih vlakana trajno plisirane kao i modne dodatke od ekološki prihvatljivih prirodnih materijala. Kolekcija je lagana, udobna i nosiva kroz cijelu godinu, a sastoji se od bezvremenskim modela. 





Predstavljena je  BAAL, suknja zaigrane voluminozne siluete u kombinaciji s dugim pojasom poput konopa u drugoj boji za beskrajne transformacije.


Tu je i  FABELA, koketna haljina tankih naramenica, klasičnog dizajna, a modernog izgleda nosiva je kroz cijelu godinu.



Komad TAGO, jednostavnog dizajna a atraktivnog izgleda, nosiv je kao kratka haljina ili kao tunika. Šal MOMI plijeni poglede svojom izražajnom teksturom te lomi svjetlost do prekrasnog skulpturalnog efekta, bez obzira jeste li ga zavezali, zavrnuli, namotali ili presavili.


Svi modeli dostupni su u crnoj, bež, crvenoj i sivoj boji i ne smije se peglati. Odjeća je izrađena od REPREVE®, UniFi recikliranih vlakana. PET plastične boce pretvaraju se u reciklirane, inovativne tkanine. Korištenjem REPREVE® vlakna eliminira se potreba za ponovnom uporabom nafte, smanjuju se staklenički plinovi i štedi se voda i energija.



U kolekciji se nalaze i modni detalji. Wild as a Wind su nove WOW vegan klompe koje su izrađene ručno od prirodnih veganskih materijala.


S anatomski oblikovanim gazištem od punog drveta i gornjištem od drva u obliku dvostruke pluto kože, WOW klompe su potpuno drvene.


Funkcionalan, minimalistički dizajn, uz dodatak promjenjivih ukrasnih klipsi čini WOW klompe bezvremenskim. Stvorene za ugodnu šetnju i modna poigravanja uz prepoznatljiv zvuk.



FLIRTY je torbica od luksuzne veganske kože koja se savršeno uklapa u postojeću kolekciju Corky torbi.  Nestašna i koketna mijenja oblik od kocke do konusa te dolazi u bijeloj I crno-zlatnoj boji. Mala i lagana, ali u potpunosti funkcionalna torba za sve vaše dragocjenosti s patentnim zatvaračem na vrhu. Zahvaljujući odvojivom dugom remenu, može se nositi preko ramena ili preko tijela.



Ručno izrađena kolekcija narukvica nastala je metodom savijanja furnira drveta kao ekološki prihvatljivog i održivog materijala. ANUANUA, BININI i HULAHULA narukvice izuzetno su lagane, bojane ekološkim bojama te zaštićene prirodnom mješavinom ulja. Kolekcija je inspirirana prirodnim čudima svijeta te dostupna u različitim bojama poput zlatne, crvene, ljubičaste i plave. Neobične i elegantne narukvice upotpunit će svaki stil.



Svi proizvodi su ručno rađeni u malim serijama gdje je svaki komad malo umjetničko djelo.