Ženstvenost

Profinjeni i zavodljivi brendovi donjeg rublja čije komade bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Dijana Ljubanović

FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash

Kako bi obline bile lijepo naglašene, a žene se osjećale poput prave dame.Svaka žena zna da u onome što se ne vidi, krije se prava magija samopouzdanja i gracioznosti. Miris parfema i otmjeno donje rublje, učinit će više za vašu pojavnost od bilo kojeg gura i knjige samopomoći.


To je ona čarolija koja se osjeti, ali se ne vidi (barem neko vrijeme) i ostavlja dojam u kojega se tako lako zaljubiti. Uz to što ćete se osjećati posebno i divno uz komade koji nježno miliju vašu kožu, uistinu vrijedi uložiti u kvalitetno i otmjeno donje rublje jer ono će dati poseban doprinos vašem stilu, načinu kako se odnosite prema sebi, ali će uz to posebno začiniti i posebne trenutke kada vam je važno da je ono lijepo i zavodljivo.


Istražili smo koji su to brendovi donjeg rublja toliko otmjeni i elegantni da bi njihove komade u svom ormaru uistinu trebala imati svaka žena kako bi njena ženstvenost procvjetala.


Agent Provocateur
Ako tražite zavodljivo rublje, ne tražite dalje od brenda Agent Provocateur. Osnovan je  1994. godine u Velikoj Britaniji; slavi ženske obline luksuznim dizajnom.


Krojevi ovog brenda su jednostavi, ali vrlo fini i lijepi. Kod njih ćete pronaći nevjerojatne komade za svaku priliku. Od Valentinova do medenog mjeseca ili bilo koje noći u kojoj se želite osjećati posebno i zanosno.


View this post on Instagram

A post shared by Agent Provocateur (@agentprovocateur) onVersace


Versace donje rublje toliko je profinjeno da ćete se u njemu osjećati poput svjetske dive. Komadi s prepoznatljivom, ikoničnom, glavom Meduze glavu uzorak, nešto je zaista posebno što možete učiniti za sebe.


Dodir čipke ili svile, omogućit će vam ultra glamur.


La Perla


Ukoliko tražite luksuzno i lijepo krojeno rublje, La Perla je brend za vas. Ova talijanska tvrtka postoji od 1954. godine, a pomogla je u redefiniranju donjeg rublja modernih žena.


Od osjetljive čipke do sveobuhvatnih korzeta, poželjet ćete kupiti nešto za svaki dan u tjednu.


View this post on Instagram

A post shared by La Perla (@laperlalingerie) onChantelle


Chantelle inovira i dizajnira donje rublje već više od 100 godina i razumije važnost kvalitetnog donjeg rublja. Ovi modni komadni donjeg rublja, predmeti  su koji će oblikovati i obuzdati obline, a prije svega pružaju iznimnu udobnost.


Ako naručujete putem interneta, možete odabrati neku od njihovih različitih kolekcija, a da budete sigurni da niste pogriješili. Pronađite odjeću koja ima prave rezove prema vašem obliku tijela i pregledajte komade koji zadovoljavaju vaše potrebe; je li to nešto sjajno, lagano i fino za haljinu ili za svakodnevni komfor – ovdje ćete pronaći sigurno komad za sebe s kojim ćete biti zadovoljni.


View this post on Instagram

A post shared by CHANTELLE (@chantelle_paris) onCosabella


Podignite eleganciju na višu razinu s Cosabellom. Uz šareni dizajn, meke uzorke i dodir čipke, ovo donje rublje poželjet ćete nositi stalno.


Obiteljska tvrtka ponosi se proizvodnjom donjeg rublja izvrsne kvalitete, bez obzira na prigodu, njihov dizajn ostaje bezvremenski.


Uz ovo donje rublje podići ćete vlastito samopouzdanje i gracioznost i taj osjećaj je tako dobar.


View this post on Instagram

A post shared by Cosabella (@shopcosabella) on