Oversized sweatshirt

Brend Shuz. predstavlja neodoljive novitete za dječicu koje možete i personalizirati

S.M.

Foto: Sara Pukanić, Karlo Jelić.

Foto: Sara Pukanić, Karlo Jelić.

Mame koje podržavaju slow fashion, domaći dizajn i eko održivostDizajnerice Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić iz brenda Shuz. izlaze s novim projektom Shuz.MINI.


Riječ je o majicama za djecu predškolskog uzrasta, a ono što ih čini posebnim je da se svaka može personalizirati imenom djeteta.


“U zadnjih pet godina, od kada smo postale mame, želja nam je bila kreirati zanimljivi unisex odjevni predmet za klince.
U ovoj životnoj fazi to je bio prirodni korak. Krenulo je s majicama za prvi veliki rođendan naše djece i od toga nas je inspiracija odvela do sada nama najslađeg proizvoda – ‘oversized sweatshirt’ majica od pomno biranog mekanog pamučnog materijala, koje šivamo lokalno u Zagrebu, s našim dizajnom tipografije tzv. Shuz.font“, rekla je Ljudmila.


Foto: Sara Pukanić


“Idejni koncept je da možete naručiti majicu za djecu od 1-5 god sa imenom djeteta u udobnom i ležernom kroju idealnom za igru. To je odjevni predmet koji ćete čuvati i nakon što ga djeca prerastu kao uspomenu na prvi rođendan, prvi dan vrtića, prvi
Božić, prvi poklon od prijatelja…


Kao mame koje podržavamo slow fashion, domaći dizajn i eko održivost ovakav proizvod je u skladu sa našim osobnim stavovima i vrijednostima”, kaže Maja.


Foto: Sara Pukanić


Vizualni identitet i pakiranje cijele kolekcije potpisuju mladi talentirani dizajneri Karlo Jelić i Jelka Margarita Bogdanović, a kako bi se cijela priča približila djeci smislili su i slatke likove koji pobuđuju kreativne asocijacije kod djece.


Pakiranju je posvećena posebna pažnja i mislilo se na svaki detalj tako da majice dolaze sa privjesnicama, karticama & naljepnicama koje su i djeci i odraslima atraktivni.