Sanjiva estetika

Kreativni brend Shuz. ima novu kolekciju jedinstvenih tenisica za buduće mame

Life

Foto: PR

Foto: PR

Ručno oslikane tenisice dizajnerskog studija Shuz., omiljene među mladenkama, postaju sve popularniji izbor trudnica i novopečenih majka. Shuzice iz nove kolekcije inspirirane su modno osviještenim ženama koje žele zadržati svoj stil i u trudnoći.„Prolazeći kroz vlastite trudnoće, kada nam je udobna obuća bila apsolutni prioritet, shuzice su nam kao i uvijek bile prvi izbor uz sve kombinacije.


Od onih ležernih za svaki dan ,tako i za svečane prigode uz koje štikle više nisu bile opcija. Kako imamo široki krug prijateljica koje su također mame ili očekuju bebu, znamo da su shuzice spoj najelegantnije i udobnije obuće ne samo za vjenčanja nego i krstitke i tzv. ‘baby showere'”, pričaju Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić, osnivačice i dizajnerice koje stoje iza već etabliranog hrvatskog  brenda Shuz.


shuz

Upravo personalizirane Shuz. tenisice mogu biti originalan i prikladan poklon za takve prigode.


„Osobno nas jako veseli i daje potvrdu kvalitetnog rada kada nam se trudnice, a naše bivše ‘Shuz.mladenke’ vraćaju po novi par shuzica. Kako i same kažu, udobna, a pritom i lijepa obuća im pomažu da se osjećaju  ženstveno, pogotovo ako se susreću i s nelagodnom, a vrlo čestom pojavom u trudnoći – oticanjem nogu“,  pričaju Maja i Ljudmila.
Nova kolekcija ostaje vjerna sanjivoj Shuz. estetici, tako da je paleta boja koja prevladava pastelna, nježna i eterična. Perlice i biseri kao neizostavni hit ove sezone, ručno šivani ukrasi od tila, satena i svile detalji su koji ih čine posebnim komadom obuće.


Odabirom shuzica samo se potvrđuje i ona činjenica da trudnički stil ne mora biti nužno dosadan i monoton.
Sve detalje o proizvodu možete pogledati na webshopu www.shuzdesign.hr  ili Instagram stranici shuz.