Najljepše jutro

Blagdanska čarolija: Znamo gdje se u Opatiji organizira doručak s Djedom Božićnjakom

Sanda Milinković

Foto: PR

Foto: PR

Jutro u društvo najdražeg nam djedice koji dobroj djeci svijeta svake godine marljivo nosi poklone.

Prosinac nam se polako ušuljao, donijevši preko noći posebnu čaroliju adventa i blagdana pred nama. Čarobna jutra okupana magijom iščekivanja posebnih obiteljskih okupljanja, pokojeg poklona i božićnih filmova, posebno su rezervirana za one najmlađe među nama koji vjeruju u ona svakodnevna i malena čuda.


Jedno od njih je i Djed Božićnjak, najdraži nam djedica koji dobroj djeci svijeta svake godine marljivo nosi poklone, uredno ih stavlja pod božićnu jelku i pritom uživa u keksima i čokoladnom mlijeku koje ga tamo čeka.


Ove godine priuštite vašim najmanjima da na jedan posve divan način upiju još malo te božićne čarolije koja će i vas vratiti u djetinjstvo pa ih odvedite na doručak s Djedom Božićnjakom!


U organizaciji Amadria Parka Djed Božićnjak će tradicionalno, sa svojim saonicama sletjeti u hotele Grand Hotela 4 Opatijska Cvijeta i Continental. 


Osim doručka, ovaj klasični božićni event za djecu mlađe dobi bit će prepun zabavnih radionica poput animacije s Djedom Božićnjakom i vilenjakom uz crtanje, pričanje priča i slikanje.


Pssst! Svi mališani imaju priliku Djedu Božićnjaku osobno prenijeti i sve svoje želje!


Doručak s djedom Božićnjakom

16.12. subota


Hotel Continental
10:00h – 11:00h


17.12. nedjelja


Hotel Camellia
08:30h – 09:30h


Hotel Continental
10:00h – 11:00h


Cijena: 30,00 € / po djetetu

__


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Amadria Park.