Zabavlja ljude

Bizaran trend zavladao kupaonicama diljem svijeta. Evo što se skriva iza pojave “ShowerOrange”

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Ovaj način tuširanja budi animalne instinkteKorona je u mnogočemu promijenila naše beauty navike. Dok smo nekoć uživali u najnovijim make up proizvodima i trendovima, čini se kako danas više pozornosti pridajemo njezi kože i kose. Ekvivalentno s porastom interesa za ta područja, rađaju se novi trendovi, a neki od njih su i pomalo bizarni. Najnoviji trend nalaže da se trebate tuširati s narančom. 


Nakon pivskog iskustva ispod tuša, najnoviji trend se zove “ShowerOrange” i navodno jamči posve novo iskustvo tuširanja. 


Ljubitelji ovog novog trenda ističu kako “ShowerOrange” u nama budi animalne instinkte. Dok u kuhinji i ostatku doma moramo prilikom konzumacije naranči paziti da ne umrljamo sve oko sebe, u kupaonici si možemo dati oduška. 


FOTO: Unsplash
Zapravo sve što trebate jest “bestijalno” pojesti naranču ispod tuša. Pri tome se ne morate brinuti jeste li uprljali kauč ili je slatki sok pao po vama – jer nakon konzumacije ćete se ionako otuširati. 


Oni koji su isprobali ovaj neobičan trend ističu kako je posve prirodan. Ne samo da rukama konzumiramo naranču bez brige gdje sve curi njen sok nego smo pri tome i goli.


Na Redditu je ovaj trend stekao preko 60.000 poklonika koji ističu kako se prije svega dobro zabave tijekom samog tuširanja. 


Imate naranču viška u kuhinji? Nešto ste danas loše raspoloženi? Možda da otrčite u kupaonicu…