HAK

Autocestom od Delnica do Rijeke zbog bure i dalje mogu samo automobili

Hina

Arhiva NL

Arhiva NLKolnici su jutros mjestimice vlažni i skliski, a za sav promet otvoreni su državna cesta DC1 Karlovac-Gračac-Knin-Split; stara cesta kroz Gorski kotar (DC3) i Paški most.


Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina, DC50-DC27); autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar – DC3);


Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8) i DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, javio je HAK u 7 sati.
Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja (DC8), autocesti A7 Draga-Šmrika te lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC58107) dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).


Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.