Novoizgrađeni objekt na Martinkovcu

Projekt “Vista Mare”- urbana oaza nadomak Rijeke

P. N.

Snimio Vedran Karuza

Snimio Vedran Karuza

Pogledajte kako izgleda najnoviji projekt tvrtke VIKING d.o.o. „Vista Mare Martinkovac“. Riječ je o pravoj urbanoj oazi nadomak Rijeke s ponudom kvalitetnih stanova građenih prema najnovijim svjetskim trendovimaTvrtka VIKING d.o.o. specijalizirana za poslovanje i promet nekretninama predstavlja svoj najnoviji projekt „Vista Mare Martinkovac“. Riječ je o novoizgrađenom kompleksu, višestambenoj zgradi, koja svojim prekrasnim dizajnom i jedinstvenom lokacijom predstavlja spoj ugodnog i modernog.


Cilj tvrtke VIKING d.o.o. je održati način gradnje po kojoj su trenutno jedinstveni na tržištu, te kroz isporuku isključivo vrhunskih rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju sve želje i potrebe njihovih klijenata – nadmašiti njihova očekivanja. Svakom projektu pristupa se s iznimnom pažnjom, a svakom klijentu s maksimalnom odgovornošću.


Misao vodilja idejnih začetnika projekta „Vista Mare“ bila je omogućiti život po mjeri čovjeka, a ta se ideja očituje u modernim dizajnerskim rješenjima interijera i eksterijera te odabiru ekskluzivne lokacije.
Novoizgrađeni objekt smješten na Martinkovcu udaljen je od centra Rijeke svega nekoliko minuta, a blizina svih potrebnih sadržaja (pošta, trgovine, škola, sportske aktivnosti) čini ga idealnim projektom za mlade i zaposlene obitelji.Tako će, primjerice, novi stanari od OŠ ili vrtića Srdoči biti udaljeni samo pet minuta, dok će ih od centra Rijeke ili Opatije dijeliti tek 10 minuta vožnje.


Prilikom osmišljavanja cijeloga projekta, ideja vodilja projektanata bila je osigurati svakome stanu veliku količinu sunca, što se u konačnici reflektiralo činjenicom da je iz svakog dnevnog boravka i sa svake terase osiguran prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev.


Snimio Vedran Karuza


Snimio Vedran KaruzaOno po čemu se VIKING d.o.o. ističe je stručno znanje i iskustvo, ekskluzivne i mirne lokacije, zatvorena financijska konstrukcija, gradnja niskoenergetskih stanova, mogućnost individualnog planiranja, estetika i funkcionalnost.


Stoga želite li krojiti život po mjeri modernog čovjeka, biti umrežen s urbanim sadržajima a istovremeno osigurati sebi i obitelji privatnost u okružju najmodernijeg dizajna, tada će Vam projekt „Vista Mare“ otvoriti vrata novog doma.


Iz tvrtke VIKING d.o.o. najavljuju i nove projekte u Marčeljevoj Dragi, Gradu Krku i Zadru koje s nestrpljenjem očekujemo.


 • 36 stanova raspona veličine od 52- 106 m2 (19 stanova prodano)


 • energetski razred A


 • 2 odvojena ulaza


 • 2 lifta


 • vrhunska dizajnerska rješenja prema zahtjevima kupca


 • PVC stolarija s roletama na električni pogon


 • parketi i keramika 1. klase


 • centralno etažno grijanje


 • klimatizirani stanovi


 • spremište u vlasništvu uz svaki stan


 • 11 vanjskih i 24 vanjskih natkrivenih parkirališnih mjesta


 • 14 garažnih parkirališnih mjestaZgradu je projektirao riječki arhitekt Miroslav Gudelj iz AREA ARHITEKTURE d.o.o.


Bitno je naglasiti kako projekt prati Zagrebačka banka d.d. što znači da je tijekom cijele gradnje osigurana i zatvorena financijska konstrukcija.


Za sve detaljne informacije i moguće upite obratite se voditelju projekta Viking d.o.o.-a Davidu Damišu na [email protected] ili 095/2704-982.