Posebni prilog

Prilog EKO DOM u Novom listu u srijedu

Portal Novilist.hr

Posebni prilog Novog lista o izolaciji kuća i stanova, učinkovitijem korištenju energije i njezinim alternativnim izvorimaU srijedu 15. listopada Novi list u prilogu EKODOM na 8 stranica donosi teme o Hrvatskoj energetskoj revoluciji, odnosno o procesu u kojem se za dvadesetak godina prešao put od bukovih cjepanica do solarnih fotonaponskih ćelija.


Također, iscrpno se izvješćuje o novim energentima i napose o modalitetima za uštedu energije namijenjene grijanju stanova.


Novinar i urednik Edi Prodan razgovaro je s Darkom Jardasom, direktorom Regionalne energetske agencije Kvarner te s naslovom SVAKI ĆE DOM MOĆI KUPOVATI ALI I PRODAVATI ENERGIJU donosi priču o edukativnim ali i konkretnim efektima procesa podizanja energetske učinkovitosti za koje nemala sredstva izdvaja i Europska unija. REA Kvarner je k tome jedna od najuspješnijih agencija takve vrste u Hrvatskoj, ali i u Europi.


Na kioscima u srijedu 15. listopada u sklopu Novog lista prilog EKO DOM!


 Naslovi koje donosimo u ovom broju su;

HRVATSKA ENERGETSKA REVOLUCIJA - od bukovih cjepanica do solarnih fotonaponskih ćelija


NOVI ENERGENTI I MODALITETI ZA UŠTEDU ENERGIJE NAMIJENJENI GRIJANJU STANOVA


RAZGOVOR SA DARKOM JARDASOM, direktorom Regionalne energetske agencije Kvarner – edukativni i konkretni procesi podizanja energetske učinkovitosti subvencionirano sredstvima iz EU