TOYOTA YARIS PROSLAVILA DVADESETI ROĐENDAN

Predstavljena ograničena serija Toyote Yaris u zlatnoj boji ”Y20”

P. N.U predivnom ambijentu Gymnasium Caffeu zagrebačkom muzeju Mimara, održana je proslava 20 rođendana omiljenog nam gradskog automobila,Toyote YARIS.


Na proslavi se, unatoč kišnom i hladnom poslijepodnevu, okupilo šezdesetak uzvanika, brojnih vlasnika i ljubitelja Toyote, koji su po prvi puta imali priliku vidjeti atraktivan izložak: najnoviju ograničenu seriju Yarisa obilježenu amblemom ”Y20” predstavljenu uz slavljenika, Yaris 1. generacije iz davne 1998.


Slavljeničku je tortu podijelila posebna gošća, Gđa Ksenija Papert, jedna od prvih vlasnika Toyote Yaris u Hrvatskoj.  Gospođa Papert je tom prigodom izjavila da je izuzetno sretna što ima priliku sudjelovati u proslavi, jer ju njen Yaris svakodnevno usrećuje već dugi niz godina, bez ikakvih kvarova, a tome svakako doprinosi i činjenica što je svoj omiljeni Yaris sve ove godine redovno održavala u Toyota ovlaštenom servisu.

”Na Hrvatskim je prometnicama trenutno preko 16.500 Yarisa, što čini 30%  od ukupnog broja registriranih Toyota vozila na našim cestama. Ove brojke potvrđuju činjenicu da je Yaris omiljen model u Hrvatskoj, a najveću popularnost danas imaju najnovije hibridne izvedbe”, istaknuo je Krešimir Bago, direktor Toyota Croatia d.o.o.


Toyota Croatia iskoristila je priliku da povodom 20.rođendana Yarisa, predstavi slavljeničku ediciju nazvanu ”Y20”. Riječ je o vrhunski opremljenoj izvedbi Yarisadostupnoj s benzinskim ili hibridnim motorom usrebrnoj, bijeloj, crnoj  ili zlatnoj boji sa ”BI Tone završnom izvedbom”.


Upravo je zlatna Bi tone ograničena serija posebno atraktivna jer je identična onom prvom Yarisu sa svjetske premijere davne 1998. a hrvatskim je kupcima dostupno svegadesetak zlatnih primjeraka.


U slavljeničkom duhu Toyota je pripremila i brojne druge pogodnosti za kupce modela Yaris.


Za više detaljakontaktirajte Toyota salone diljem Hrvatske, rezervirajte testnu vožnju i saznajte sve o posebnim ponudama Toyote.