Orcus Plus – za čistoću i sve više zadovoljnih kupaca

P. N.

Na sajmu u Opatiji i uspješna firma koja pokušava biti drugačija od drugih, te stalno širi poslovanjeOPATIJA Među izlagačima na sajmu u Opatiji je i firma Orcus Plus sa sjedištem na Kukuljanovu i poslovnicama u Zagrebu, Poreču, Šibeniku, Biogradu na moru i Otočcu, a planiraju i otvorenje poslovnice u Osijeku. Bavi se distribucijom higijensko potrošnog materijala vodećih domaćih i svjetskih brendova, te surađuje s višeod 2.500 zadovoljnih kupaca diljem Hrvatske.


– Pratimo trendove na tržištu i pokušavamo biti drugačiji od drugih. Higijenapostaje sve bitniji segment svakog objekta, a OrcusPlus želi zadovoljiti kupca rješavanjem svih bitnih točaka u higijeni, te postići maksimalni učinak i uštedu koju kupac zahtijeva.


Naši sistemi i profesionalna sredstva za čišćenje zadovoljavaju visoke standarde najzahtjevnijih i pružaju potpuno zadovoljstvo krajnjem kupcu. Asortiman obuhvaća papirnu konfekciju i sapune, osvježivače s pripadajućim profesionalnim držačima, profesionalna sredstva za čišćenje, te ostali kvalitetni higijensko – potrošni materijal.
Svi su proizvodi ekološki prihvatljivi, a naš uspjeh je potpuno zadovoljstvo krajnjeg korisnika koje se dokazuje konstantnim dolaskom novih kupaca i proširenja naše prodaje – rekli su direktor Danor Čargonja, te direktor prodaje Alen Host.


Orcus Plus


Orcus PlusOrcus Plus


Orcus PlusOrcus Plus


Orcus Plus