All-in-one beauty preparat

Novi Olivalov Mikroeksfolijant za blistav porculanski ten

P. N.

Novi hibridni, namjenski piling iz Olivalove Professional linije sadrži salicilnu kiselinu, poznatu i kao beta hidroksilna kiselina (BHA) koja uz snagu biotina (vitamina H) te alantoina djeluje kao all-in-one beauty preparat za dubinsko čišćenje kože s produljenim djelovanjem.Olivalov stručni tim osmislio je inovativnu formulu nove generacije mikroeksfolijanta koji istovremeno obavlja dvije važne funkcije – nježno mehaničko čišćenje odumrlih stanica kože te blagotvorno kemijsko čišćenje koje djeluje protuupalno i obnavljajuće.


 


Transformirajuća snaga djelatnih tvari
 


Novi OlivalovMikroeksfolijantdolazi u finom prahu koji se aktivira dodavanjem vode te se pretvara u gustu pastu kojom se nježno masira vlažno lice. Ovaj funkcionalni beauty preparat za dubinsko čišćenje sadrži prirodna zrnca ricinusovog voska koji na ekološki savjestan i djelotvoran način mehanički uklanja gornje odumrle slojeve kože.


Druga faza djelovanja odnosi se na salicilnu kiselinu (BHA) koja prodire u dublje slojeve kože gdje učinkovito odstranjuje uzroke nepravilnostima poput akni, prištića i proširenih pora. Salicilna kiselina u postotku od 1% ima dokazano pozitivan učinak na mješovitoj, masnoj i reaktivnoj koži jer regulira lučenje sebuma te ublažava vidljivost postupalnih mrljica i hiperpigmentacije.


Ova kombinacija aktivnih pilirajućih tvari dodatno je oplemenjena njegujućim i obnavljajućim sastojcima poput vitamina H koji doprinosi hidrataciji, te zdravom i blistavom izgledu kože. Alantoin ima protuupalna, umirujuća i harmonizirajuća svojstva.


 


Transformirajuća snaga svih aktivnih tvari u novom Mikroeksfolijantu djeluju snažno regenarativno i pročišćavajuće.


Uključivanjem Olivalovog Mikroeksfolijanta u redovitu beauty rutinu, koži lica će biti omogućeno da ‘diše’ punim potencijalom i bude spremna upijati njegujuće kozmetičke preparate poput seruma i krema te da ujedno (p)ostane uravnotežena i lijepa.


 


Preporučena MPC: 79,90 HRK


Potražite Olival proizvode u svim drogerijama kao i na web shopu: www.olival.hr