Selimo u Pariz

Završava Tjedan mode u Milanu uz graciozni Armani i kaleidoskop boja Koizumija

Sanda Milinković

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Giorgio Armani predstavio je žensku kolekciju FW 23/24 pod nazivom "Cipria"

Milanski tjedan mode približio se svom kraju, a sve će oči sada biti uprte u Pariz gdje se tradicionalno održava onaj posljednji.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Milano Fashion Week (@milanfashionweek)



Giorgio Armani predstavio je žensku kolekciju FW 23/24 pod nazivom “Cipria” što u ovom slučaju predstavlja kompaktni puder. “Make up je uvijek osoban i intiman trenutak, baš poput atmosfere koja prevladava kolekcijom: garderoba je fluidna i uzvišena.


Oblici prate tijelo u svakom njegovom pokretu; svilene haljine koje vuku na pidžame, šalovi, mekane traperice, pulover, jakne i dugačke haljine, u kozmetičkoj paleti zemljanih tonova, bronce i pudera uz dodire narančaste i kajal crne.


Stilizirani cvijet je povratni motiv, sinteza elegancije, delikatnosti i diskrecije. Unutarnju priču prati nježna igra sjajnog i mat koja varira od odjeće do modnih dodataka”, stoji u službenom opisu kolekcije.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Giorgio Armani (@giorgioarmani)



Tomo Koizumi nakon četiri je godine pauze napravio modnu reviju izvan granica Japana, a malo tko je ostao ravnodušan na  kaleidoskop boja nove kolekcije.


Njegova kolekcija FW 23 nastala je uz podršku Dolce&Gabanne, a prvi outfit nastao podrškom mogli smo vidjeti u spotu “I’m not here to make friends” Sama Smitha koji je nosio njegovu ogromnu rozu haljinu s puff rukavima.


“Bit će to vrlo šarena kolekcija kao i uvijek, ali vidjet ćete različite načine na koji se boje mogu iskoristiti”, kazao je dizajner uoči revije.
I bilo je tako. Svaki modni komad na pisti bio je gigantski, pjenušav i jedinstvene palete boja. Pet modela izašlo je tvoreći zastavu duginih boja što je publika popratila pljeskom.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli TOMO KOIZUMI (@tomokoizumi)