Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 2n
Sutra: 16° 16° 2n
19. rujna 2019.
Ispis članka: Gudeljevi klinci kreću u petak protiv Maroka - Novi List

NoviList.hr

Gudeljevi klinci kreću u petak protiv Maroka

Počelo SP U-17

17. listopad 2013 21:22

Napisao: HINA

U dvobojima prvog kola A skupine Brazil je deklasirao Slovačku 6-1, dok su UAE i Honduras odigrali 1-1. U skupini B Urugvaj se poigrao s Novim Zelandom pobijedivši 7-0, dok je Italija bila bolja od Obale Bjelokosti 1-0

Gudeljevi klinci kreću u petak protiv Maroka

DUBAI – Susretima prvog kola A i B skupine u Ujedinjenim Arapskim Emiratima je započelo svjetsko nogometno U-17 prvenstvo.

Na prvenstvu nastupa i hrvatska reprezentacija, a odabranci Ivana Gudelja kreću u petak u dvoboju 1. kola C skupine protiv Maroka. Utakmica se igra u Fujairahu s početkom u 15.00 sati.

U dvobojima prvog kola A skupine Brazil je deklasirao Slovačku 6-1, dok su UAE i Honduras odigrali 1-1. U skupini B Urugvaj se poigrao s Novim Zelandom pobijedivši 7-0, dok je Italija bila bolja od Obale Bjelokosti 1-0.

U petak su na rasporedu susreti C i D skupine, a u subotu su ogledi prvog kola E i F skupina. U našoj skupini još se sastaju Panama i Uzbekistan. U skupini D sastaju se Tunis i Venezuela, te Rusija i Japan.

U subotu u susretima 1. kola E skupine igraju Kanada i Austrija, te Iran i Argentina. U prvom kolu F skupine igrat će Meksiko i Nigerija, te Irak i Švedska.