Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
14. studenoga 2019.
Ispis članka: Ivančić nakon novog trofeja: 'Navijači su nas nosili, nadam se da će tako biti i dalje. Trebaju nam' - Novi List

NoviList.hr

Ivančić nakon novog trofeja: 'Navijači su nas nosili, nadam se da će tako biti i dalje. Trebaju nam'

Generalni direktor "Rijeke"

24. svibanj 2019 07:25

Napisao: Denis Frančišković

Ivančić nakon novog trofeja: 'Navijači su nas nosili, nadam se da će tako biti i dalje. Trebaju nam'

Luka Ivančić, generalni direktor HNK Rijeka, kao i većina riječkih simpatizera i navijača, bio je prezadovoljan pulskom izvedbom u svakom pogledu.

- Ovo je moj prvi finale na direktorskoj funkciji i odmah osvojen Kup. Prezadovoljni smo! Potajno smo vjerovali i očekivali da će Bišćan dobro postaviti taktiku. Igrali smo protiv jakog, europskog Dinama, a naši su dečki pokazali koliko imaju veliko srce. Zasluženo smo osvojili trofej - ustvrdio je Ivančić kojeg raduju ovakve utakmice i nogomet u pravom smislu riječi. Bilo je to ono što privlači ljubitelje nogometa na tribine...

- Bio je ovo baš pravi finale, jedna europska utakmica, spektakl i pravi praznik nogometa. Hrvatski nogomet ima budućnost ako ovakvih utakmica bude što više tijekom sezone. Dobro je i lijepo što se igra diljem Hrvatske, ovo je pun pogodak. U Puli smo igrali u prekrasnom ozračju, čestitam i Dinamu na fer i korektnoj igri. Stvarno smo mogli svi uživati u dobrom nogometu i nadmudrivanju - dodaje Ivančić, posebno zadovoljam rijekom navijača s Kvarnera.

- Navijači su po meni odigrali jednu od ključnih uloga. Nosili su naše dečke od početka susreta do zadnjeg atoma snage. Nadam se da će tako biti i u budućnosti jer nama navijači trebaju. Nogomet bez navijača teško je igrati - zaključuje Ivančić.